Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

boční vstupy - vše ohledně náboru

Zdravím, úplně na úvod bych byla ráda, kdyby se předešlo poznámkám ohledně bočních vstupů (ano, opravdu vím, že mezi policisty nejsou nijak extra žádané a taky chápu proč, pro toto téma bych se od toho chtěla ale oprostit :) ). Ale, byla mi nabídnuta pozice na kriminálku do 7 TT (ano, jsem VŠ v oboru právo, ale - původně mě lákala i PA a o této práci jsem vždy přemýšlela). Ideálně by mě zajímalo zkušenost někoho z posledních let, protože co jsem postřehla, se lecco měnilo. Nejprve psycho, následně zdravotní testy (ví někdo požadavky? pro úřednické pozice prý ty ofiko na www. neplatí a jsou mnohem sníženější nároky). Posledně až LP - jak moc je na tyto pozice hrocena (mám dioptrie nad 4,25, bez astigmatismu) a přijde mi zcestné, abych nebyla přijata do kanceláře jen z tohoto důvodu, když mi bylo řečeno, že o mě vážně stojí (jasný, předpisy - ale zajímá mě zase praxe). Následně, kdybych tím vším prošla, měsíc kurz zbraně na kraji a potom mi bylo řečeno 3 měs na ZOP (většinou v diskuzi čtu, že je 6...). Dokázal by miněkdo osvětlit, zda to takto opravdu chodí?
MONIKAK :: Datum založení: 01. 06. 2022 :: celkem 24 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TRNKALINKA 21:56:56 05. 06. 2022
default.png
S bočním vstupem nemám dobrou zkušenost. Měl jsem kolegu, co nastoupil do 6. PT. Jedná se o poměrně dost specifickou činnost v rámci trestního řízení. Jako člověk nebyl špatný, snažil jsem ho vše naučit a vše jsem mu vysvětloval. Veškeré souvislosti, dostal servis a informace, které jsem já pracně leta hromadil. Prostě "postup o 20 políček vpřed". Po 8 měsících odešel sám, že je toho na něj moc. Je fajn, že má člověk VŠ a velké teoretické znalosti, ale policajtem se člověk stává, tím jak nabaluje informace a zkušenosti, které se nikde nenaučí. Zkušenost je nepřenositelná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LAFREE 18:16:31 05. 06. 2022
default.png
7 TT je vysoká třída, na tuto pozici se někteří kolegové nedostanou ani do důchodu. Doporučuji se zeptat na vše tam, kde tu 7TT bočním vstupem nabízejí. V 7TT dle katalogu činností jsi zkušená policistka, nebo vedoucí, a más jít policistům v nižších třídách příkladem a taky je metodicky vést. V dnešní nelehké době pravicových vlád nečekej od ostatních policistů pomoc a už vůbec ne z nižších tříd, kteří mají stejné nebo i vyšší vzdělání než Ty a hlavně životní zkušenosti a policejní praxi. K nám teď nastoupily asistentky vyšetřovatele do 6TT, taky mají vystudované právo, uvidíme zda mladé kočky rozhádaji kolektiv...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAFHAF 13:57:49 05. 06. 2022
default.png
Na vše se zeptej tam, kam tě chtějí vzít … každý kraj, jiný mrav a když se chce, tak jde skoro vše. Nemá cenu to řešit tady. Jaký je plat ti taky řeknou tam… kolik je 7.tt to si asi umíš najít, ale kolik mají zvláštní příplatek, stabilizák, zda ti daji 150.000,- naborák, to taky tady nezjistíš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 14:06:09 04. 06. 2022
default.png
Dneska jsou vsude snizenejsi naroky, tak pokud ti nekdo slibil 7TT, tak te nejspis vezmou.
Jenom je to smutny, ze se na tyhle pozice berou lidi bocnim vstupem, protoze ty zaklady tam proste budou chybet. Zkusenosti z obvodu jsou zkusenosti z obvodu. U nas par lidi takhle z bocniho vstupu mame a na tech lidech to proste poznas, ze to nejsou policajti :)

Takze k tve otazce, ano maji snizene zdravotni, jsem svedkem, ze nekdy nemaji ani ridicak ani zbran. Fyzicky netreba delat, tak jen ty psychologicky. Vitejte v PCR 21. stoleti.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MONIKAK 08:08:55 03. 06. 2022
default.png
nikdo nic?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio