Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dopravka/obvod nebo cizina?

Ahoj, chtela bych se zeptat,co byste doporučili? Jestli se hlásit na dopravu,obvodní oddělení nebo cizinu? Vím,že se říká,že na obvodě se naučíš nejvíc,ale na druhou stranu vím,že nikdo nechce do případných služeb a zásahu holku co má 160 cm a 50 kg, což já bohužel jsem. Nevadila by mi klidnější práce v terénu ale co mě opravdu baví je administrativa,takže si myslím,že to,co některé nebaví.. se hrabat ve spisech..mě by bavilo. Co si myslíte,že je pro holku těchto dispozic vhodné oddělení? Co opravdu nechci a ani si na to netroufám je hlídkova služba a asi se dá předpokládat,že silově nebudu mít ani na usmerneni vytrzniku,opilcu atd. Děkuji za odpovědi.
L :: Datum založení: 03. 08. 2022 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MACS 22:04:16 04. 08. 2022
default.png
Služba dopravních nehod podle tvého příspěvku absolutně sedí

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio