Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

přestup v rámci Prahy

Chtěl bych prestupit v ramci Prahy z mop na ochrannou službu na 24h ale kuli nedostatku lidí mě vedoucí nechce pustit. Je možné si dát žádost do civilu a znovu se přihlásit na tom útvaru kam bych chtěl přejít? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky.
:: Datum založení: 21. 10. 2022 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DANDEMONTER 18:57:02 21. 10. 2022
default.png
Já bych chtěl přestoupit z ochranné služby, kde jsem od 01.09.2022 zpátky na KŘP ÚO Náchod, ale také kvůli nedostatku lidí mě nechtějí pustit.
Nicméně na do civilu je možnost si dát žádost určitě, ale šance, že se dostaneš přes psychotesty zpátky je tak 50/50 ;) Je to velký risk...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio