Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zamýšlené snižování stavu policistů - chlapci, to jsou ty vaše klacky!

S obrovským pobavením čtu názory ani nevím koho, jak by se měly snížit stavy policistů a řehním se jako tele. Tak dlouho se švindluje se statistikami, tak dlouho se kašle na všechno, až si slavná prolhaná policie pod sebou konečně tu větev podřezala. Jeden vedle druhého, prej policisté, kteří se bojí ozvat proti mafii ve vedení. Jelikož máme prej jednu z nejbezpečnějších zemí na světě (lépe řečeno tam se prolhala policie s jejími hlášeními - nic jiného za tím není) navrhují politici t.č. u koryt, že je těch policajtů hodně, a bylo by jich třeba ubrat hahaha! Samozřejmě že kdyby k tomu došlo, půjdou dělní z terénu, ne ty celé rodinné klany z civilního sektoru. Vsázet se asi nikdo chtít se mnou nebude. Neuvěřitelné se stává skutkem: konečně se bastardi z vedení prolhali k sebezničení. Gratuluju, takový ničema manager, jako je ten u PČR, se jen tak nevidí, muhehé. Pět řídících stupňů nad sebou, zpětná vazba už třicet tři let samozřejmě nefunguje ani od vedoucího stanice k řediteli okresu, a výsledky se dostavují. A samozřejmě že méněžerové taky od policie nepůjdou pryč. Takže té strachy připosrané napodobenině četníka na ulici již nebudou velet dva, ale tři nadřízení. Máte, co jste chtěli. Přestal jsem o policii mít strach, je to zbytečné, to je prostě mafie. Za ty prachy dneska dělat tuhle práci, vyžaduje opravdu mít v hlavě vymaštěno. Tak jako ve školství, postupně u všech státních institucí zůstávají dělat v terénu jen socky jak finančně, tak myšlením. Nikdo, kdo nemá ruce dozadu, tohle snášet totiž nebude.
HAMMER :: Datum založení: 15. 11. 2022 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MONOCAJT 08:33:01 11. 07. 2023
Monocajt.jpg
HAMMER [2023-06-12 05:37:31]: Kolečně jsi to jednou napsal správně: píšeš stále to samé DOKOLEČKA. Jsi narušený grafoman. Naštěstí pro společnost, ve které bohužel pro nás pořád ještě žiješ, dnes se dá spousta psychických problémů léčit, jen je potřeba si přiznat, že MÁŠ PROBLÉM. A ty ho evidentně už řadu let máš.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JERSEY27 07:28:36 28. 06. 2023
default.png
Co si budem, některé pozice u nás jsou zbytečný, viz. vrátný. U nás sedí a mačká čudlík abychom nemuseli vytahovat služebáky. Občas někoho někam navede, ale to je asi tak všechno. A to jen v pracovní době. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MANGUSTA 11:21:37 18. 06. 2023
default.png
Hammer: muhehee. A já zase říkal že si zapšklej starej chlap,který se nedokázal u firmy prosadit nebo najít si služební zařazení který by za něco stálo. Pořád dokolečka s tebou tady.
Snižovat stavy se můžou max na papíře tím,že se zruší část tabulek která je stejně dlouhodobě neobsazená. Lidí bude reálně pořád stejně.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 12:47:07 13. 06. 2023
Joe.jpg
HAMMER [2023-06-12 05:37:31]:
V dnešní době a podle toho co se děje, se žádné propouštění policajtů konat nebude. Maximálně se nenaplní některé volné tabulky, ale pokud, tak jen na přechodnou dobu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRANIX 09:46:26 13. 06. 2023
default.png
Jediné, čeho se tak maximálně firma dočká, je, že se od nového roku nebude přidávat na platech, na rozdíl od posledních X let. Možná přijde nějaká menší forma stop stavu. Jestli si někdo myslí, že se bude ve velkém propouštět, tak mu asi spadlo kladivo na hlavu .-)

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DZOBY 10:50:26 12. 06. 2023
default.png
Vidíš to moc černě, já osobně sloužím kvůli 24kám, jsem 6 až 7x měsíčně v práci, takový luxus bych nikde jinde neměl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:37:31 12. 06. 2023
default.png
A je to tady, borci! Prej se budou snižovat stavy všech těch rodinných pijavičných klanů netáhel jakožto civilních zaměstnanců policie, takže si dovedu představit, jak všichni z terénu už hledají, kde nechal tesař díru, protože jim konečně docvaklo, že tahle firma je prostě mrdka a že půjdou oni, ne rodinná mafie jejich nadřízených.
K tomu jen tolik: muhehéééé, já to říkal! Pořád dokolečka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio