Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Řízení služebních vozidel

Zdravím, měla bych dotaz. Od prosince mě čeká ZOPka, součástí které je předmět řízení služebních vozidel (nevím přesný název). Nejsem až tak moc "rozježděná" - je v takovém případě těžké předmět udělat? Případně jak se postupuje, pokud jej neudělám? Opakuji celou ZOPku znovu? Díky.
LUCIE97 :: Datum založení: 15. 11. 2022 :: celkem 8 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAFHAF 16:37:29 19. 11. 2022
default.png
Je úplný nesmysl, aby někdo, kdo nejezdí mimo práci se o to pokoušel ve službě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SUI 21:38:51 18. 11. 2022
default.png
My meli na zopce dva co vubec ridit neumelu a udelali vsichni. Na oddeleni se vvzdy domluvime, kdo bude ridit. Nekdo ridi rad a nekdo je rad, ze ridit nemusi...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 15:43:57 17. 11. 2022
Pim Burger.jpg
Nevím, jak je to na ZOPce, ale určitě by bylo dobré si vzít nějaké kondiční jízdy nebo jinak začít řídit. Pro další službu je velice nepraktické, když člověk neřídí a osobně si to ani nedokážu dost dobře představit. Respektive si to představit dokážu, ale je to hrozná představa. Takže bych se vydal spíš tím směrem si to nacvičovat a udělat to, než přemýšlet, co by se stalo, kdyby to člověk neudělal...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio