Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ozbrojené bezpečností sbory v IZS

Zdravím, jako téma semestrální práce jsem dostal "Ozbrojené bezpečnostní sbory v integrovaném záchranném systému" které mám blíže charakterizovat na 30 normostran. Je to celkem obsáhlé téma, tak bych se rád zeptal: 1)jaká literatura či autor stojí za nastudování? 2)Ozbrojené BS v IZS jsou pouze: PČR, ostatní ozbrojené bezpečnostní sbory (CS, VSČR, GIBS, BIS, ÚZSI), vyčleněné síly a prostředky ozbrojených sil(armáda ČR, Vojenská kancelář prezidenta republiky, hradní stráž) ?? 3) Rozdělit téma semestrální práce na ozbrojené bezpečnostní sbory v základních složkách IZS - pouze PČR a v ostatních složkách IZS?(vše viz výše zmíněné) 4) Zmiňovat obecní/městskou policii? v základních ani ostatních složkách IZS oficiálně vedena není. 5) Definovat GIVS, BIS, ÚZSI? Moc nadějí si nedělám, že získám dostatek informací o těchto úřadech. Děkuji za jakoukoliv věcnou odpověď, kritiku, či dotaz, jestli jsem něco špatně uvedl.
TUTAPEL :: Datum založení: 21. 11. 2022 :: celkem 8 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAFHAF 23:51:06 22. 11. 2022
default.png
Asi nějaká kvalitní škola, když student má psát o IZS a přitom se neumí podívat do zákona o IZS, aby zjistil, co je a co není složka IZS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 19:45:11 22. 11. 2022
default.png
Ale to je pěkné téma:
ad 1) přesnou literaturu nejsem schopen doporučit ale začal bych materiály co jsou na stránkách HZS a zákony, určitě se podívat na typové činnosti a pak případně navštívit knihovnu. Ještě zkusit si najít nějakou bakalářskou nebo jinou odbornou práci na podobné téma a tam se pak kouknout jakou literaturu dotyčný použil
ad 2) PČR je základní, ostatní jsou CS, VSČR a GIBS; BIS a ÚZSI jsou zpravodajské služby ty v rámci IZS nejednají
ad 3) to záleží, určitě popsat IZS jako celek, něco o HZS a pak jednotlivé BS
ad 4) to už mi přijde mimo téma, jinak můžou spadat pod ostatní, asi se na ně vztahuje i §15 ze zákona o IZS protože jsou Orgánem obce
ad 5) o GIBS je materiálu dost a ostatní řešit nemusíš viz 2

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio