Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

K zemi přitisknutý autistický nezletilý výtržníček

Na Babišově lhaní sockám a důchodcům došlo k incidentu, kdy nějaký posahaný klučík, jehož si tam maminka vzala aby na sebe nejspíš mohla pak upozorňovat, sebral nějakou aparaturu a tři chlapi od policie ho přitiskli vlastní vahou k zemi. Pardon, hoši, ale na to mám pouta, bez debat pěkně dozadu, do auta a zavřít dveře, v autě přivázat pouta v očku uprostřed zadního sedadla a pokud bude borec dělat binec, pouta fest stisknu, pak binec dělat rozhodně nebude. To je celé. Deset sekund. Bez publicity, bez pozornosti veřejnosti. Aha, na to byste ovšem museli chodit na služební tělocvik, jo, pardon. Váš nadřízený si trvá na tom, že nejste vycvičení a děláte naprosto zbytečné věci se soplivcem, který silou ani ničím jiným na každého jednoho vycvičeného policistu nemůže stačit. Neuvěřitelné. Za chvíli budete prodávat kredity jako v tom filmu Demolition man. Nebylo by lepší, u té všivé firmy, si plnit svoje povinnosti a starat se, pokud chcete proti komukoliv zakročovat, abyste to uměli? Než se ztrapňovat proti děcku? Pokud vás vedoucí ani přes vaše protesty ve smyslu služebního zákona nechce posílat na SSP, máte jasně v zákoně o policii dáno, že nesmíte takový zákrok provést. Neumím sebeobranu, nebudu to dělat. Jak toto může vedoucí obhajovat? Tři devadesátikiloví chlapi na soplovi, fakt super!
HAMMER :: Datum založení: 15. 02. 2023 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio