Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Další zalehnutý, další průšvih

Policista nesmí jít do zákroku, když neumí sebeobranu. Takto to jinými slovy říká zákon. kdo učí naše mladé policisty na někom ležet nebo klečet? Co je to za idiocii? Zákrok na veřejnosti musí být co nejkratší, a co nejprofesionálnější, aneb max rychle drbana odklidit z očí veřejnosti. Pak musí policista používat to, co má v hlavě, a uvědomit si, že dneska nejsou lidi fyzicky zdatní jak bývali, a nějaké zvrhlé praktiky typu zalehnutí, nejsou vůči nim neškodné. Jak to učili stačí pardálové nás: jsi v kradlostáně a všichni co se na tvůj zákrok dívají by ti nejraději zapíchli křivák do zad. Nesmíš jim dát šanci. Nesmíš vzbudit nevoli použitím nějakých technik karate a podobně. Přijdu, vyzvu, kote gaiči, pouta, bez verbálních projevů policisty, s drbanem hned do auta, utáhnout pouta na doraz, zaklapnout dětské pojistky, a ve 1000% případů je drban jako beránek. Nemá vás kdo nachytávat na nějaké řeči, jak jste co myslel nebo nemyslel, nestačí v drtivé většině případů "svědci" vytáhnout mobily, nestačí nikdo nic. Je to tak složité? Váš první úkol jakožto četníka, je vrátit se domů živí, zdraví a netrestaní. Pakliže nemáte snahu na služebním tělocviku a neumíte dokonale sebeobranu a svoji práci, nedělejte žádné zákroky. Podle zákona o policii napište, že k tomu nejste náležitě vycvičen a vyškolen, neboť hodinová dotace hodin na váš výcvik je taková a taková a tudíž nedostačující a nesnažte se dostat sami do kriminálu. K ničemu tam nikomu nejste. Děkuji za pozornost.
HAMMER :: Datum založení: 20. 02. 2023 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio