Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GRONHOLMM 18:24:52 06. 01. 2010
gronholmm.jpg
Bohužel, a nejhorší je že takovýto lidé jdou k Policii jenom proto že nemaj práci a potřebují peníze.. Chybí tam naprosté hrdost k tomu že můžu jako Čech sloužit v takové společnosti jako je PČR.. Mě tam chybí ta hrdost k tomu, že na rameni nosím českou vlajku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 18:16:17 06. 01. 2010
default.png
Opravdu se nejdou tací, kteří čekají na zavolání? Já myslel, že to je jenom pohádka pro pracák, aby lidi neposlali někam na kasu do Tesca:)..
Uvědomte si, že během té doby stop stavu se určitě našly tucty známých, kteří budou mít přednost, až se pár míst uvolní...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GRONHOLMM 17:34:56 06. 01. 2010
gronholmm.jpg
To PETRKLIC83: S tou Škodovkou si dovolim nesouhlasit ale budiž. Ale jinak máš pravdu.. Jinak k tomu čekání na telefon, asi to vážně bude naivita a hlavně neznalost toho jak to chodí ve světě.. Sám sem to samý, ale mrzí mě, že pokud je práce u Policie pro někoho "srdeční" záležitost, že stejně v dnešní době nemá moc šancí se prosadit.. Bohužel..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRKLIC83 13:39:58 06. 01. 2010
default.png
no jak říkám, ať si tam toho kolegu klidně "dosadí", ikdyž obsazovat vyšší místa jenom podle škol(nějákej Bc.zadarmo) zní jako dobrá kravina. Já už sem volal od čerta k ďáblu, na některých personálních odděleních už to pro jistotu ani na telefoně neberou. Náborářka mi taky řekla, že jedině Prahu. No zkusim to, ale už to pomalu vzdávám. Čekat rok až se papaláši nahoře rozhoupou a pustěj nějákou vatu, to se bohužel nemůžu dovolit. Ty "boční vstupy" zní to sice prtotekčně, možná by to mělo fungovat jako ve ŠKODA a.s. kde pokud tak jdeš jako inženýr nebo právník, musíš si odkroutit min.14 dní na páse. Pak jdeš vejš. Tím však nechci říct, že by právník měl 3 roky dávat blokový pokuty za blbý parkování, to by se toho asi moc nenaučil. Jinak nějáký lidi z vš-zemědělek,pedofily atd. bych vůbec do nějákej bočních vstupů nebral, max.PA či práva. Ať jdou učit dětičky či hnojit políčka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 10:48:13 06. 01. 2010
Cody.jpg
Škoda pro policiji je trochu silné slovo,i kdybys byl nejlepší z nejlepších tak seš jen jedna položka,raději ti řeknou že nemaj zájem a dosadí tam svého kolegu který za měsíc,dva dodělá školu-takhle to funguje.Ale se současnou situací u policie s tebou souhlasím,nechápu kde se v lidech bere ten optimismus že nastoupí a čekají na telefonát jak na smilování boží(asi mládí,naivita,neznalost systému...).
Možná bys to měl spíše zkusit v praze než v HK,pokud někde následující rok někoho přijmou,bude to v praze.A k těm bočním vstupům:byly,jsou a budou záleží jen co si pod tímto pojmem kdo představí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRKLIC83 23:16:22 05. 01. 2010
default.png
Můj příspěvěk není snad ani dotaz, spíš popis situace, jak to nyní u PČR vypadá. V listopadu 2009 jsem navštívil náborové středisko v HK, stím, že mi bylo již ve dveřích řečeno, že nové lidi neberou (snad ikdybych měl Oxford). K policii jsem ale opravdu chtěl, nělákalo mě dělat nějákou bezbarvou právnickou kancelářskou krysu a o trestní právo jsem měl už na fakultě největší zájem. V prosinci 2009 jsem udělal alespoň psychotesty a i ve fyzických jsem byl jeden z nejlepších(dělál sem dost sportů). Popravdě řečeno se na mě koukali jako na nějáký přelud, že se s právy hlásím k policii. Bohužel do konce roku nepříjmají (alespoň bez tlačenky) nikoho. Dnes jsem si zavolal na několik personálních oddělení k PČR a bylo mi řečeno, že neberou a ikdyby se něco uvolnilo, mají na toto místo 20 připravených lidí. Neříkám, že chci začít hned u SKPV, klidně bych začal u PČR i od píky, ale současný stav mi připadá jako STATUS QUO, který může trvat klidně ještě rok. Jinak o tzv."bočních vstupech vědí na personálních odděleních asi tolik, co tučnák patagonský o Václavu Klausovi(na krajích snad přijetí bočním vstupem ani nikdy nepoužili). Myslíte, že má cenu ještě čekat(nevím tedy na co...) či se ještě poptat třeba v Praze na ÚOOZ, NPC atd. ? Myslím, že pokud mi dojde trpělivost bude to škoda pro mě i pro PČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio