Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zákrok v mateřské školce

Je vysoce chvályhodné, že policisté dělají prevenci včetně besedy s dětmi. Osobně jsem proti vůli vedení toto dělal v sedmých, osmých a devátých třídách a v mateřské škole. Vždy v uniformě a vždy s pistolí, kde jsem nosil vždy náboj v komoře, i v tom blbém Makarovu, kde se to kvůli nějakým idiotům nesmělo. Vždy chtěly děcka ukázat kvér. Vždycky jsem z kvéru namířeného do zdi vedle stolu učitele vytáhnul zásobník, vyhodil si náboj z komory, vložil náboj ze závěru do zásobníku, znovu obtáhnul zbraň, omrk komory, a podal ji děckám. Deset let. Jelikož jsem nosil zbraň furt ve stejném stavu, která mě nutila s ní cvičit každou šichtu nejméně dvakrát, a jelikož ke zbraním chovám pořádný respekt, ani ve Svazarmu, ani na vojně ani dvacet let u četnictva nebyl jediný problém, nikdy mi zbraň nevystřelila při ráně jistoty klasika, a podobně. Opakovaně jsem tento můj zcela jistě ne originální ale samozřejmě převzatý způsob navrhoval vedení policie, i jako kompenzaci za málo hodin STP a SSP, přesně podle zákona o služebním poměru mi ta chátra ani neodpověděla. Bojaři nám pořád tloukli do hlavy: cvičte na sucho kdy jen to půjde. Vyplatí se vám to. Když nic, tak nevyvedete nikdy žádnou blbost. Měl jsem štěstí na skvělé kolegy, kteří mi ještě ukázali spoustu věcí, ale hlavně šli příkladem fakt toho sušení když v noci na DBA nic nejelo klasika atd. Samozřejmě že ryba smrdí od hlavy, tak jak Přikryl v Brně formou bossingu "naváděl" podřízené, aby páchali trestnou činnost a když to prasklo, ještě je potrestal. Samozřejmě že ten blbec nemá nasušeno, ani se zbraní neumí. Protože ho vedení neposílá dostatečně cvičit, lidí je jak sraček, bolševický přístup v roce 2023. Samozřejmě, že si to ten hošík nesmí dovolit a nesmí mu to projít. Brutální nerespekt ke své zbrani. Ale patří ke slušnosti sejmout třikrát tolik nadřízené. Příště s takovou bude muset hodinu vymýšlet, proč ta dvě děcka sedící za sebou zastřelil, aby to byla NO.
HAMMER :: Datum založení: 02. 03. 2023 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAFHAF 14:11:46 22. 03. 2023
default.png
Výstřely při raně jistoty byly a budou … od toho taky ta rána jistoty je, jako poslední pojistka. Takže pokud to bylo bezpečným směrem a v jiné místnosti, než byly děti, tak to není o nic větší průser, než ostatní výstřely při raně jistoty. Těžko z toho dělat nějaké soudy.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 13:21:25 22. 03. 2023
john158.jpg
sušit sušit hlavně ti na PR místech, aby ostatní nebyly za blbce :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 13:40:50 16. 03. 2023
default.png
REPLY:HAMMER:
Stejně jako ty patřím ke generaci, která přicházela do styku se zbraněmi běžně. Umět rozebrat a složit samopal musel každý starší pionýr nebo v nejhorším svazák. Na vojně nás cvičili minimálně. Dá se říct, že úplně rozumím tomu, jak jsou na tom ruští vojáci. Za celou vojnu vystělí pár rán, nemají co na sebe a rozkradené je, na co se podívají. Za nás to bylo stejné. I při tom minimálním výcviku většinou už poučených lidí byly tu a tam problémy.
Když jsem přišel k policii, vzali mě hned po nafasování zbraně na střelnici a řekli, co mám trefit. Střílel jsem výrazně lépe než šéf. Tím jsem byl proškolen. Dneska jdou do kurzu a kdo ví, kam ještě, a stejně jsou problémy. Tohle je vždycky na jednotlivci. Nepřímo je zodpovědný i psycholog, přes kterého takový člověk prošel. Vodit osly do Paříže a doufat, že se z nich stanou koně, prostě nefunguje.
Jiné je to u nejspíš nedávného případu, kdy se probodl student voják. Není mi jasné, jestli byl nasazený bodák jeho nápad nebo jestli byl tak slaboduchý instruktor. Když už takovou věc organizuje instruktor, mohl by mít dost rozumu a nařídit na bodáku pouzdra.
Ale co chci ve státě, kde ministr obrany (Baudyš) sestřelil letadlo, ve kterém letěl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 06:01:47 13. 03. 2023
Joe.jpg
A už je to tady! Hammer čekal na svoji příležitost a dočkal se. Konečně zase může požadovat potrestání všech nadřízených až do třetího kolene, protože policie nefunguje a můžou za to oni. :-)))

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 01:02:22 10. 03. 2023
Pim Burger.jpg
Hele, i přes všechny deziluze, co se důstojnického sboru u PČR týče, tohle je průser jednotlivce. Člověk nemusí mít 10x do roka školení na to, aby mu nevystřelila zbraň. To vychází z nastavení člověka. Podobnou situaci (teda besedu, ne střelbu ze zbraně mezi dětma) jsem zažil a i když má nesmrtelná scéna z Pelíšků pravdu - děti vždycky chtějí vidět pistoli - tak jsem jí prostě nechal v pouzdře i u mnohem starších dětí, protože hrát si před dětma s bouchačkou (tj. vybíjet tam někde zbraň ve škole), mi přijde stejně uhozený. Ale to si musí rozhodnout každej soudruh v uniformě sám, za to fakt žádnej - byť blbější - šéf nemůže.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio