Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jízdní policie, prosím poraďte.

Zdravím Vás, rád bych se zeptal jízdního policisty případně člověka který o této pořádkové jednotce něco ví. Je to můj už asi 3 letý sen dostat k jízdní policii a tak jsem začal před zhruba 2 lety úplně od píky jezdit na koni pod trenérem s vidinou že se na tento útvar jednou dostanu. Bohužel jezdit zvládám velmi základně, krok, klus, cval, nicméně žádná velká technika, překážky jsem ještě ani žádné neskočil. Rád bych věděl kolik toho musím umět abych se mohl k jízdní policii hlásit? Případně nějaké rady jak se tam dostat a v jakém městě mám největší šanci se dostat hned po nástupu vyjma Prahy. Je mi jedno jestli MP Ostrava nebo PČR Zlín, Brno.
KARLS :: Datum založení: 12. 03. 2023 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VSCRVSCR 18:40:42 12. 05. 2023
default.png
KARLS [2023-04-23 13:56:06]: bez k k MP do Prahy koně mají taky a větší šance se dostat a více peněz, holky co tam šli spokojený parády přehlídky sem tam nějaká hlídka

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VSCRVSCR 18:39:27 12. 05. 2023
default.png
Asi pozdě ale známá "šla"do Prahy přímo na tenhle útvar ,domluvila se předem s vedoucím se podívat , chtěli po ní zda má trenérskou licenci ,atd.. pak šla na psycha a emla jít na fyzické ,..ale řešila že by své koně musela někomu dát nebo tka nějak a počáteční peníze jelikož šla s civilu ..šla dělat něco jiného za víc peníz nez by měla u PČR ze začátku a s dojížděním

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAFHAF 14:16:01 23. 04. 2023
default.png
Rada je jediná, kontaktovat přímo ty útvary a tam se domluvit. Na internetových fórech si ještě nikdo místo na zajímavé součásti nedomluvil. Na personalisty taky spoléhat nejde, protože ti se snaží zaplnit hlavně základní útvary

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLS 13:56:06 23. 04. 2023
default.png
Já nerozumím vaším komentářům pánovém jednak jsem si zjistil, že místo opravdu je to za prvé a za druhé pokud se někdo pohybuje kolem koní celý život ví co ta práce obnáší umí koně olonžovat, nasadit kamaše, vybavení, pomoci veterináři, podržet kováři nohy atd. akorát jezdit jsem začal před 2-3 lety takže v tomto nejsem uplnej profík. Chcete mi snad říct že člověk hned žádá moc když přijde do firmy jedno jaké, řekne že má dlouholeté zkušenosti v nějakém oboru tak vedoucí by byl snad hloupý pokud by toho nevyužil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 17:41:10 17. 04. 2023
Cody.jpg
No když ono to náborové video vypadá tak dobře.... Mám rád pejsky haf, jeeee koníčci- tu máš cukrik, mlask. SPJ to vypadá hustě, tam chci, chci tu tonfu hajaaa. PMJ co to znamená auta, no já nerad chodím tap, ťap.
Ju ten skafandrik ten by byl fajn na technopárty a na malování tak já jdu ke krom technikům. URNA tak to je vůbec nejlepší, mne se líbí chodit v cernakach to budu jak hrdina z televize tak jdu k nim.....

Děkujeme Filipe Renčí ale že bys natočil jak někdo dává pokutu, mrzne na kontrolním bodě nebo mrzne 6 hodin na DBA to ne, raději obsahnes 20 % specifické pokročilejší činnosti pro pokročilé a "děti" už se hlásí- vydrží pár let, procitnou, zjistí, možná pochopí a tak stále dokola.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANBERLIN 14:24:30 17. 04. 2023
default.png
Co vím, tak Oddělení služební hipologie nemá podstav nikde, tudíž dostat se tam z civilu bude těžké, téměř nemožné. Takže jediná možnost pro tebe je nastoupit na základní článek a pak chodit obtěžovat vedouciho OSH dotazy, zda by pro tebe místo neměl.

Nyní je doba taková, že každý nováček chce být hned speciál. To je jen samé SPJ, psovod, koníci, nebo PMJ. Na obvod, to se nikomu nechce, protože on by přece nikdy nešlapal, nedával pokuty a nezvedal feťáky a ožralce ze země. Toliko k situaci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-KLINOVSKY 20:39:57 13. 03. 2023
default.png
???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio