Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Výcvik policistů v Praze

Chtěl bych se podělit o zážitek z tělocviku v rámci výcviku KRPA, dostali jsme každý jednu lapu na ruku a potom jsme do ni měli dělat údery svojí druhou rukou, ve stoje, v sedě a v leže? Pak jsme si lapu dali na druhou ruku a dělali to samé. Chci se zeptat, jestli to tak probíhá normálně? Protože nechápu, k čemu je trénovat úderové techniky tímhle způsobem, kdy člověk děla úder jednou rukou do své druhé ruky??? Proč vycvik neprobíhá ve dvojici, kdy by jeden držel lapu a druhý do ní bušil? To už je to moc nebezpečné? Nechám stranou, že hlavní úder byl úder dlaní s tím, že prej úder pěstí je moc složitý a hrozí při něm více úrazů.
HAFHAF :: Datum založení: 15. 03. 2023 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAFHAF 14:26:01 23. 04. 2023
default.png
CODY [2023-04-09 23:44:55]: Podle všeho je to letos pevná součást 1 ze 2 tělocviků zařazených do výcviku 2. sk. služební přípravy. Je vidět, že hranice nesmyslnosti vycviků je stále kam posouvat. Loni jsme behali opičí dráhu, která byla na úrovni cvičení dětí v Sokole, tak uvidíme, co přinese příští rok :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 23:44:55 09. 04. 2023
Cody.jpg
No zní to divně a asi aby se nováčci nezranili :) na druhou stranu výkon není tělocvična, zraněná ruka, silná ruka něco drží, stísněný prostor, nenadálý útok.....a i tohle by se mohlo hodit už jen jako poznatek o těžišti,razanci atd.
Pokud to je jednou za čas jako doplněk proč ne,pokud by to mělo být takto pokaždé bude něco špatně:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAFHAF 17:35:58 16. 03. 2023
default.png
TRNKALINKA [2023-03-16 11:11:59]: Tak ja nepochybuju o tom, že většinu bojařů baví cvičit, ale ptám se, jestli je nácvik úderů tímto způsobem u PČR v Praze běžný? Dnes jsem se na to ptal bojaře z jiného útvaru a ten nad tím kroutil hlavou :-D a usoudil, že to je asi nějaká soft verze, jako prevence pracovních úrazů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 11:11:59 16. 03. 2023
default.png
Většina bojařů jsou nadšenci do sportů, tělocviku, zbraní atd. Dělají to s nadšením a jsou to profíci. Když něco nevím, ptám se. Nejlépe přímo jich v tělocvičně. Přesně v duchu hesla: když se zeptáš, budeš za blbce 5 minut, když se nezeptáš, budeš jím celý život.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAFHAF 18:53:18 15. 03. 2023
default.png
?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio