Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vstupní psychotesty

Zdravím všechny,měl bych dotaz na vás. Čekají mě psychotesty k PČR a zajímala by mě pár věcí. Selektuje jse nějak náročnost psychotestů pokud nastupuji na nějaké specializované pracoviště, například SKPV vs SPJ??Jsou například těžší než na klasické oddělení?? A další, jak moc musím například být úspěšný v části matematické, abych je v klidu dal. Když například při testování které jsou k dispozici na stránkách kpolicii.epsychotesty.cz to z těch 20 otázek na čas dám tak 11.Je schopen mi někdo odpovědět?Díky
BIGJOU :: Datum založení: 28. 03. 2023 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 00:09:13 04. 04. 2023
Pim Burger.jpg
Je to jen můj tip, ale podle mě jsou vstupní psychotesty pro každého stejné, protože nastoupit člověk může kamkoliv. Pro další specializovaná pracoviště nebo pro účely výběrového řízení na např. vedoucí pozice se pak dělají specializované testy s různou náročností a pravděpodobně i skladbou otázek, protože požadavky se na různé pozice samozřejmě liší.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio