Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Národní protidrogová centrála NPC SKPV

Dobrý den, měl bych menší dotaz ohledně nástupu k národní protidrogové centrále. Jsem student vysoké školy v bakalářském programu v oboru bezpečnostně právní studia a za měsíc mám státnice a následně bych chtěl nastoupit k PČR. Zaujal mě útvar NPC ale někde jsem slyšel, že je potřeba 5 letá praxe. Jinde jsem slyšel, že vysoká škola nahrazuje praxi a je možnost nastoupit ihned. Co je na tom pravdy? Jaké podmínky musím splňovat pro nástup k NPC? Děkuji za odpovědi
JSTROLENY :: Datum založení: 10. 05. 2023 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NOBODY 09:29:39 15. 05. 2023
default.png
Ale prdlajs, že musí mít odsloužené roky, u nás necelé 2 roky po Zopce slouží v 6ce jedna jako dozorčí a VŠ nemá, když se chce, všechno jde. No a naopak, když si člověk myslí, že by nějaká malichernost měla jít, tak to je u policie velký problém. Realita PČR, neřeš a nepřepínej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 20:36:22 13. 05. 2023
default.png
Dobrý den, nebo snad můžeme ahoj. Co je potřeba a není (jako praxe, obor vzdělání atd) se určuje dle naplněnosti, zda je z čeho vybírat a jaká pozice se hledá.
Jinak co se týče tabulek a na ně navázaných hodností, tak tam ti VŠ umožňuje skákat výše dříve než maturantům, kteří musí mít odsloužené roky a pak je většinou na tyto útvary limituje právě nedostatečné vzdělání. Čistě teoreticky lze nastoupit rovnou, ale to je na delší vysvětlování a týkat se tě nebude, protože jinak by ses tu neptal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 09:14:17 13. 05. 2023
default.png
NPC je výběrový útvar kam se nedá nastoupit z civilu. Je potřeba mít nejdřív nějakou praxi na SKPV ideálně na krajské úrovni. Nastoupit někam na obvod, přejít na SKPV a pak se hlásit do výběrka u NPC.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio