Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bojové sporty u pčr

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s příslušníky, kteří se věnují full-contact sportům? Je to pro policistu přínos nebo spíše mínus?
PATEJL :: Datum založení: 12. 02. 2010 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MLADEJ 13:57:42 07. 03. 2010
default.png
Mas recht. Me je 25 a dotycna psycholozka mela odhadem tak o rok dva vic nez ja. Bylo to docela vtipne:).Ale tak ja jsem klidas, nejsem agresivni, takze na psychotestech nebyl problem. Co se Machacka tyce je to na me az moc komercni vec:).Mam radeji mensi posilky a gymy, nekde ve sklepech na zinenkach s takovou tou hnusnou zatuchlinou:),jsem hold staromilec. Tak zkusim to na internetu pohledat.Ale diky za informace

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 20:25:17 06. 03. 2010
Chip.jpg
V životě jsem o policejním Valetudo neslyšel a myslím, že ani žádný oddíl nebude. Dost četníků chodí bouchat k Macháčkovi, ale to je normální komerční oddíl. Na kongresce máme policejní oddíl plnokontaktního karate, dle pravidel Kyokušin karate, ale posledního pul roku to hodně upadá.:-)Na pakárně v Hrdlořezích je oddíl boxu, nebo dříve byl. O Valetudo bych na psychotestech nemluvil, psychologové jsou divný lid.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MLADEJ 16:01:52 06. 03. 2010
default.png
No Chipe, ja se k Policii hlasim, ale ze by teda bylo plusem na psychotestech, kdyz jsem priznal, ze delam Valetudo nevim:)..pri tom smennem provozu asi nebude cas chodit na sve treninky tak se zeptam, je nekde v Praze policejni Valetudo (mma, MuyThai) klub? Ty jako bojar bys tyhle informace mit mohl. Diky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 01:25:19 14. 02. 2010
Chip.jpg
To je přece jasný, že je to přínos! Myslíš že intenzivní výcvik max. 8 x ročně kvalitně připraví četníka na použití donucovacích prostředků? Jako bojař říkám, ani náhodou! Navíc se většina policistů při výcviku stará jen párek, co si potom dají v kantýně, takže výsledky vypadají podle toho. Lidé co cvičí bojové umění, poznáš při výcviku na první pohled. Jsou obratnější, rychlejší, silnější, sebevědomější, většinou je i výcvik více baví. Samozřejmě se to projevuje u většiny sportovců, ale u "bojovníků" nejvíc. To jsou vlastnosti, které v zákroku určitě oceníte. Ano určitě, zákrok nesmí být rvačka, je i o psychologii, taktice, uvážlivém výběru a použití vhodného donucovacího prostředku, to je jasný. Ale ruku na srdce. Asi každý jede raději na rvačku do putyky 3. cenové s někým kdo dělá Thai, nebo např. Kyokušin Karate,(pokud to tedy není naprosto vymlácený agresivní idiot), než s pupíkem co udělá dva kliky a funí jako sentinel. Nebo ne?:-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio