Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zop a malé dítě - lze to skloubit?

Ahoj, název je jasný... Můžete mi prosím někdo říct, jak to aktuálně na zop funguje? Je nějaká možnost např někdy odejít dřív? Jakože si napsat omluvenku nebo tak něco
ANET :: Datum založení: 05. 06. 2023 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CODY 10:59:10 10. 06. 2023
Cody.jpg
Otázka je zda na ně sáhnou - něco se proslýchá ale ..., u této vlády by to asi nepřekvapilo, a to existují i kolegové antibabiš co se hrdě hlásí k této vládě a obhajují si její volbu....to člověk asi nepochopí, sám si pod sebou řezat větev.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JERSEY27 22:07:05 09. 06. 2023
default.png
Já žasnu nad některými komentáři. Omluvenky si pište na škole. Tady je potřeba potvrzení od lékaře. Je to zaměstnání s pevnou pracovní dobou, myslím že 6:30-14:30(pátky se končilo už myslím v 12 hod., ale už je to nějaký ten pátek, nepamatuji si přesně.

Co mám z doslechu, tak ZOPáci co nastupují to berou ZOP jak pionýrský tábor. Co jsem slyšel historky, tak někteří nastupivší se seberou z hodiny výcviku a odejdou jen tak a už se nevrátí. Tímto stylem Policie půjde do *****, ale ona už tam je, jak sáhnou na letos platy, tak tuhle firmu můžou odepsat. Můj názor, a teď do mně.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio