Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

off-topic

Čím dál více se řeší k různým článkům příspěvky, které jsou, mírně řečeno, mimo mísu. Bohužel každý k němu někdy sklouzneme.. V případě soudných lidí se jedná o reakci na totálně zcestný komentář, který vkládají "známé firmy". Pak se samozřejmě stává, že daná problematika článku, a tím i vypuštěné zajímavé téma do éteru, se stává fraškou plnou osobních útoků, vulgarit a radikálních pravicových či levicových názorů, které tento web, reprezentující život nás policistů, diskreditují před veřejností.. Redakce už naznačila nějaký plán.. Co si teda o dané problematice myslíte? Máte nějaký proveditelný plán jak danou věc řešit?
MARTOO :: Datum založení: 31. 03. 2010 :: celkem 25 komentářů

Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTOO 00:12:21 31. 03. 2010
martoo.jpg
Mám za to, že jeden z hlavních důvodů prezentování příspěvků, které hraničí s ... raději to dál nerozepisovat, protože všichni tušíme co všechno se dá pod třemi tečkami představit, je naprostá anonymita..

Proto sem někteří přispěvatelé prezentují své názory, které policista nesmí prezentovat, a veřejnost si je automaticky spojí s policisty, i když daný přispěvatel vůbec nemusí mít s policií nic společného.. Jméno policii kazí naprosto stejně, jako by se jednalo o jedince z její řady..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio