Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Fotočlánek: Městské násilí 2010 - cvičení PJ 14 krajů (REDAKCE)

Fotočlánek: Městské násilí 2010 - cvičení PJ 14 krajů
Na své si přišli i zástupci HZS
Foto: Karel Slavík

Koncem května se ve východočeském Josefově konalo v pořadí již čtvrté společné cvičení pořádkových jednotek všech 14 krajů - na téma Městské násilí. Díky jednomu z našich čtenářů se můžete podívat na fotky z cvičení i zhruba tříminutové video.

Autor:
Publikováno: 31. 05. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 23:03:27 02. 06. 2010
honzad..jpg
Markus: taky jsem se nad tim pousmival, jak autori scenare cviceni zapluli do politicke a medialni poptavky jako nuz do masla.

Tim spise ze kdo jiny nez planovaci cviceni a velitele PJ by mohli vedet, ze zatimco vetsimi ci mensimi strety s policii konci pocinaje prvni prazskou globall street party (1998) v podstate kazde vetsi extremne levicove shromazdeni (procez rioty pri zasedani MMF/SB zatim dosud v CR ani zdaleka nenasly konkureni), tak na druhe strane barikady tady takove akce za poslednich dvacet let tady byly pouze tri. A i nejvetsi z nich (Litvinov-Janov) byla tak na 5% deni pri MMF/SB ..

Ale zda se, ze hold i cviceni PJ musi byt politicky korektni a poplatane medialnim klise ....... inu coz. Koho ostatne zajima realita?


.. Tim spise ze potyckami s policii konci od

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARKUS 17:25:53 02. 06. 2010
default.png
Přirozeně - když extremistů, tak pravicových. Jiní vlastně ani neexistují :-).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio