Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Co si o tom myslíte?

http://www.novinky.cz/krimi/206957-po-udajne-rvacce-policistu-na-d1-prisel-jeden-o-praci.html
MARTIN-CZE :: Datum založení: 26. 07. 2010 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DANIK 21:56:26 29. 07. 2010
Danik.jpg
Nebudu komentovat, co se tam stalo, jestli to co se píše, tak dobře, že jsou pryč. Leč co se mi na tom hrozně líbí, jak se u nás ctí jeden ze základních principů demokracie - presumpce neviny. Páni z policejního ředitelství hodili oko do spisu, udělali soud, ty kluky odsoudili a jednoho vyhodili. Moc dobré, okamžitě bych šel zaplatit právnikovi a jel bych s ním napůl. Nedej bože, že bych nebyl uznán vinným, tak to bych se na policii zahojil opravdu slušně. Možné je to jen vzhledem k tomu, že za tyhle chyby není u funkcionářů gumáků žádná osobní zodpovědnost, takže vyhazujou, protože to dobře vypadá v televizi. Odškodnění vypadá dobře. Měl jsem kolegu, o jeho kvalitách mluvit nebudu, ale ten byl vyhozen 3x, pokaždé se vrátil a pokaždé na tom pěkně vydělal. Potřetí už se na to těšil.

Vždycky jsem si myslel, že na tohle je vymyšlen institut postavení mimo službu. Ale ten má u nás jedinou vadu, případnému vinému budem platit tak rok a půl polovinu platu, než naše skvělé a čadské soudy věc vyřeší. Ale i přesto se myslím, že gumáci by neměli provádět soudy. A samozřejmě to není jen můj nápad, myslí si to i učitelé na PA. Tak to je vše zatím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 15:42:13 29. 07. 2010
Pim Burger.jpg
HAMMER [2010-07-28 20:11:06]: Otázkou je, zda se skutečně jednalo tzv. Langerovy děti. Co jsem viděl záběry, tak vypadali, že jim je tak přes třicet a osobně bych to viděl spíš na nějaké "zkušenné", co si mysleli, že si s plackou můžou dělat, co chtějí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN-CZE 15:34:38 29. 07. 2010
martin.cze.jpg
HAMMER [2010-07-28 20:11:06]: Ahoj, nejen napadnout kolegu ve službě jak říkáš, ale se i hloupě vymlouvat a LHÁT o tom, jak jim na BČS něko ukradl auto a ujel s ním :o) Když tohle jako policista slyším od drbanů, tak se směju. Teď to bohužel řekl policista. A o komentáři manželky jehdnoho z nich raději pomlčím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:11:06 28. 07. 2010
default.png
Důsledek Ivanovy "reformy". Napadnout kolegu ve službě, to opravdu za svých dvacet let služby nepamatuju. To se k policii dnes opravdu bere kdekdo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio