Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Prosííííím je tu někdo,kdo to vííííííííí???

Zdravím všechny, podala jsem si přihlášku do Prahy na MP a zajímalo by mě kolik min.bodů je potřeba ke splnění fyzických testů.Co jsem si četla diskuze jsou tam ještě staré testy.Moje testy se skládají z TEST č.1: člunkový běh 4 krát 10m TEST č.2: cvičební sestava s tyčí TEST č.3: klik - vzpor ležmo opakovaně TEST č.4: leh sed opakovaně TEST č.5: běh na 12 minut B)Jak jdou testy po sobě,jestli se dělá první běh a pak zbytek nebo obráceně? C) Pokud se podíváte na www.mppraha.cz na testy jsou tam dost vysoké nároky .To bodování je stejné jak pro ženu,tak i pro muže? Protože za 12min opravdu nedám 3km,ale jen 2km a to same platí u kliků,když dám 25 budu ráda. Díky za odpověď Leňa:-)
LENA :: Datum založení: 10. 08. 2010 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu Z-D 10:43:50 21. 08. 2010
default.png
ahoj sice pozde ale na clunkovem behu,cvik s tyci a sedy-lehy nazenes hromadu bodu. Ohledne kliku delas je ale jinak nez muzi... a pak beh mno dela se to tak ze po clunk., kliku, lehsedu a cvik styci spocitaji instruktori body a kdo ma nejakej blbej pocet tak jde domu a neni pripusten k behu... Ale muze se stat ze vseci dostanou 9bodu a nikdo behat na 12min. nejde...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio