Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Demonstrace policistů proti vládním škrtům (REDAKCE)

Demonstrace policistů proti vládním škrtům
Demonstrovat budou i hasiči, zdravotníci a další státní zaměstnanci
Foto: P-CZ

Na dnešní demonstraci policistů a dalších státních zaměstnanců má podle odhadů odborářů dorazit okolo 20 000 lidí. Přímých a on-line reportáží je na zpravodajských serverech hned několik - pro ty, kdo je chtějí sledovat, přinášíme jejich přehled.

Autor: redakce
Publikováno: 21. 09. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 20:58:53 20. 10. 2010
default.png
Na pracák nikdo z firem, co chtějí solidní lidi, nabídku nedá, protože pak bude mít spousty zbytečných starostí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:58:15 20. 10. 2010
default.png
Jenže tato společnost nedělá pro to, aby byla spokojená, nic. Každý čeká kdo co za něho vyřídí, zařídí, vyjedná, nikdo nechce pro druhé hnout prstem. Jako poldové to musíte vidět jak si lidi myslí, že policie jim bude každému jednomu hlídat např. jejich neuzamčená kola před hospodama, před prázdnou garáží přes noc postavená auta atd atd.
Jsme tak shnilí, že se už ani nemnožíme. Musíme dostat přes držku a to silně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 23:35:54 18. 10. 2010
Karel.150.jpg
HAMMER [2010-10-18 19:11:10]: No vidiš to, právě jsem se bavil s kamarádem, který mi řekl, že firma u které do teď pracoval končí a byl se podívat na pracáku a nejlépe placená práce, která tam je k nabídce je za 10000 Kč hrubého. Tak nevím, jak z toho má člověk žít a platit si minimálně ještě 1500 Kč na penzijko (jak se nechali slyšet odborníci). Asi jsou ti lidé vážně rozmlsaní, že nechtějí pracovat za takové mzdy.
Někomu tady uniká, že tento systém je založen na tom aby se zhroutil, a to samé platí pro podnikatele a placení daní z nezaplacených faktur, vše je ustanoveno k sebedestrukci. Jo lidé jsou až příliš velcí egoisté, aby zvedli hlavu dříve než se to dotkne osobně právě jich.
Přeji ti a všem ve tvém okolí, ať se máte dobře. Základem spokojenosti je spokojené okolí. O spokojenosti společnosti, už dlouho nemůže být řeč.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:11:10 18. 10. 2010
default.png
KAREL-150 [2010-10-16 20:15:41]: Státní systém se zcela zefektivnit nikdy nedá. Je to totiž ten nejhorší možný způsob hospodaření: z cizích peněz máš kupovat nebo platit něco pro jiné. To jen taková platná poučka ze základů ekonomie.
Úplně jiné to ale je, když z vlastních peněz máš kupovat něco sobě nebo platit za sebe.
Vynechme výjimky, které s penězi zacházet neumějí. Základem státu jsou živnostníci a podnikatelé, kteří mají svůj majetek a o ten se starají jaksi jinak, než nějaký státní úředník o něco pro někoho. Jak se s těmato lidma u nás zachází: platí se daně z nikdy nezaplacených faktur, 90 denní splatnost faktur atd atd atd. Všichni dluží všem, právo není vymahatelné. Lidi právo neznají, protože je to nikdo neučí. Neznají ani svoje práva, ani svoje povinnosti.
Odtud je nutno začínat.
Jinak na spousty zaměstnání skutečně potřebuješ jen tříměsíční rekvalifikaci, můžeš si to ověřit. Stejně všecko potřebné tě naučí až praxe. Včetně práce na CNC strojích.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 20:15:41 16. 10. 2010
Karel.150.jpg
HAMMER [2010-10-15 20:26:45]: Jistě máš v mnohém pravdu, ale! Jestliže dokážeš celý státní aparát natolik zefektivnit, že by jsi polovinu lidí propustil. Ocitnou se tito lidé (cca 250000) na pracáku a na sociálních dávkách. Takový člověk po deseti letech úředničiny, ztěží bude dělat u frézky. Na tohle totiž potřebuješ skutečně dlouhodobou odbornou přípravu.
Pokud se člověk zamyslí, tak je naprosto jisté, že většina lidí dělá nesmyslné výrobky nebo poskytují nesmyslné služby. Ano přivykli jsme si na nesmyslný životní styl a tak mají práci, ale tito lidé neposkytují produkty nutné pro kvalitní život. A čím dál tím více lidí se ocitá ve stavu dluhů, ve stavu kdy vedou boj o přežití.
Tento stav se neustále u čím dál tím většího počtu lidí prohlubuje.
Ve finále v dnešní době dokáže skutečně jeden člověk snadno uživit a zajistit kvalitní život deseti lidem okolo sebe. Bohužel jsme na práci závislí, kdyby lidé dokázali pochopit systém základního příjmu, poznali by co je to skutečně žít.
To v čem žijí dnes je bída s nouzí..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:26:45 15. 10. 2010
default.png
KAREL-150 [2010-10-15 13:52:43]: No jsem zvědavý, jak chtějí "vyrovnat" ten státní rozpočet. Co všecky by museli škrtnout a kde všude ušetřit je ale Karle, docela prosté: stejně jako u policie tak i v celém státě více než polovina lidí netvoří žádné hodnoty, jen více méně sere ty, co musejí makat, aby zbytek nepochcípal hlady, zimou a špínou.
Vytvořila se umělá místa překupníků všeho možného, příkladem budiž prodej zemědělských produktů přes tři firmy, které se na tom celém napakují. Prostě dojde k tomu, že si to zemědělci začnou, tak jak se tomu už děje, prodávat čím dál víc sami. To samé výrobci všeho možného. Velice rychle tu bude doba, kdy my řemeslníci budeme placeni zlatem, protože z mladých to nikdo nechce dělat, cizince na odborné práce nedostaneš protože neumějí jazyk a těch pár co nás to dělá, už dneska krutě nestíhá vůbec nic, troufám si tvrdit, že i kdybych vydržel makat čtyřiadvacet hodin denně, nestíhal bych ani polovinu z toho, co se hrne. Teď stíháme tak desetinu. Já se o svoji budoucnost nebojím, beze mě lidi nebudou ani svítit, ani topit, ani se dívat na televizi...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 13:52:43 15. 10. 2010
Karel.150.jpg
RUDOLF158 [2010-10-15 13:16:42]: Čau Rudo, kdy bude další demo to netuším. Škrty jsou skutečně nesystémová opatření. Co je však ještě více smutné než samotné škrty je to, že vláda nepředložila žádnou vizi co dál mimo tyto škrty, nikdy se jim nemůže podařit udělat vyrovnaný rozpočet. To je to brutální na celé věci, tedy realita zítřků..!

Jinak souhlasím s tím, že John si velice rychle přivykl na styl českého politika a je z něj kovaný politický dinosaurus..;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RUDOLF158 13:22:03 15. 10. 2010
Rudolf158.jpg
Tak tomu říkám úspory - vrtulníkem lítat sem a tam!!!!! Nejzajímavější je, že hodina provozu výjde normálně 90 000,-Kč. Ale pana Johna jen 6000,-Kč !!!!!
No to je opravdu kouzelník - David Kaprfild je hadra!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RUDOLF158 13:16:42 15. 10. 2010
Rudolf158.jpg
Nemáte někdo informace, kdy se bude konat další pořádná demonstrace?????????
Doufám, že se naše odbory nezalekly a nepřistoupí na špinavou hru Nečase a Johna!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 00:25:47 14. 10. 2010
Karel.150.jpg
Chipe, rozdíl mezi námi je ten, že já se informací dopátrávám, kdežto ty věříš, že něco jako spiknutí prostě a jednoduše nemůže existovat a to nejspíš proto, že by ti o tom museli povědět v televizi..;) Takže si dále věř v to co je uvedeno v učebnicích o válkách, věř si globálnímu oteplování, ptačí a prasečí chřipce (bububu), věř v náboženství, věř v evropskou unii, věř v OSN, věř v lisabonskou smlouvu, věř v očkování či přirozenou destrukci tří budov WTC, věř si prostě všemu o čem ti říkají, že to tak je..;))) Hlavně nezvedej zadek ze židle, aby jsi si jedinou z těch informací ověřil! Jo a pak lidem, kteří si tyto informace ověří se ze své víry vysmívej a buď na sebe hrdý..:-*
Krásných holek je jako smetí, jistě se najde nějaká, která věří že i ty jsi krásný..;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio