Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pardubicko - 3 zranění hlídkaři po nehodě v Ostřešanech

http://pardubicky.denik.cz/nehody/aktualne-nehoda-policejniho-auta-u-ostresan.html Kluci z OHS jsou v pořádku, anděl strážnej se ale asi pořádně zapotil...
JIRISEJKORA :: Datum založení: 04. 12. 2010 :: celkem 15 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DANIK 13:31:43 11. 12. 2010
Danik.jpg
Krátce se zapojím s vlastními zkušenostmi. Pokud posuzujete čistě rychlost, zrychlení atd. tak fabie 1,4 porazí 1,6 Octávii skoro ve všem. Zrychlení a max. rychlost je jednoznačně pro fábii (a to nemluvím ani o slabším 16 ventilu, ten Octávii prostě ujede). Fábie uměla na dálnici podle svého tachometru lehce přes 190km/h , naše Octávie jsem nikdy neviděl přes 180km/h - nemyslím, že by se chyba tachometru u obou aut nějak lišila. Pro výkon služby je to ovšem nesrovnatelné - místo, pohodlí a bezpečnost je v úplně jiné kategorii. Nicméně nepochopím nikdy proč ty dementi co to mají nastarost nakoupili opět ty absolutně nejslabší a nejrozežranější motory co VW nabízelo. Proč mi nikdo nevysvětlí, když se komplet obnovoval vozový park se nepřešlo na naftu? To by bylo peněz. Asi se škodovka potřebovala zbavit těch starých hrozných motorů.

Jinak mě napadá srovnání s nedávným pronásledováním motorkáře, tam byl kolega od kutálení přes boudu tak 20cm - povedlo se, dobrý zákrok. Já myslím, že zbytečné riziko, které za to nestálo. V tomhle státě nic nefunguje a my to budeme těžko suplovat. Jinak kolegům brzké uzdravení a rozum rozum rozum. My jsme cenější než ty šmejdi co je honíme, tak na to myslete. A poutejte se!!!!!! :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 22:49:20 10. 12. 2010
default.png
Je fakt, že jsem bral fábii s normální bezpečnostní výbavou, ne ořezanou pro vnitro a úmyslně jsem psal o krátké verzi.
Co se týká stability, tak na Barum Polaris se ti bude vlnit i 1,8T.
Ani náhodou nejsem fanoušek koncernu VW, ale s oct 1,6 proti 1,4 fab mi ve městě prostě neujedeš. Jenom jak jsem řekl, někdo si prostě musí honit ego, čím větší auto, tím víc chlap.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUNIS 22:08:49 10. 12. 2010
Junis.jpg
X1-RAY [2010-12-10 21:49:44]:
No nevím, jestli to je tak úplně pravda, záleží hodně na výbavě, nejde jenom o to, že s fábií se možná vejdeš do míst, kde u oktávky orveš zrcátka, to je rozdíl pár centimetrů, a co se týká vozidel u naší firmy, tak "fóbie" teda nejsou nic moc - beru podle toho, co u nás skutečně jezdí, takže čistě teoreticky máš sice možná pravdu, ale když vezmu v potaz, co je k dispozici, tak si dovolím nesouhlasit.

Navíc mi fábie přijdou dost nestabilní v ostrých zatáčkách při rychlosti nad 60-70 km/h oproti oktávkám, prostě se tak nějak "divně kroutí", o bezpečnosti při nárazu nemluvě - toliko mé dojmy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 21:49:44 10. 12. 2010
default.png
Asi trochu rozdmýcham flame, ale když už se vedení rozhodlo pro koncern VW, tak do města je rozhodně lepší krátká fábie 1,4, než octavie 1,6, akorát si s ní tolik nezvýšíš ego.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRISEJKORA 20:19:50 10. 12. 2010
default.png
PECA [2010-12-10 18:17:14]: No jasně. Ta ta poslední na Teplýho byla chyba řidiče. Ale začalo to na Drážce jak kolegyně podcenila debilitu našich řidičů který nevidí, neslyší když jedou. Pak přišla vybořená oktávka u Č.za Bory to nebyla práce nováčka i když chyba řidiče - stát se může. Pak přišla ta rozstřelená oktávka na 17. listopadu jak klukům postavila ta blbka auto napříč silnicí. A tím to začalo. Máš pravdu že vedení ty bouračky nevidí rádo, ale na druhou stranu - byl to sám "Natěrač" kdo prohlásil, že by OHS klidně zrušil úplně - a dělá pro to co může.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 18:17:14 10. 12. 2010
Peca.jpg
Proč jsou na ohs fábie není tajemstvím, většina aut předtím byla nováčky nabourána, některá opakovaně, zřejmě vedení došla trpělivost, protože sponzorovat jedno oddělení auty na úkor ostatních při současných finačních možnostech donekonečna nejde. Nebudeme se bavit o nezaviněných nehodách. Že určitě dělali svoji práci o tom taky nebudeme pochybovat, ale pokuds vím, že se za mně nadřízení nepostaví, niukdo ti nic nedá a nakonec v tom zůstaneš sám, hodně si to v hlavě promyslíš. Moudrému není potřeba napovídat :) Osobně jsem honil favorita přes dva okresy fábií na níž jsou snad pneu od vietnamců a byl jsem rád, že jsme se nevykotili. Za pomocí kolegů z druhého okersu jsme řidiče udolali. Pro jakou banalitu ale ujížděl snad ani nebudu psát, tomu by jste stejně nevěřili. Takže kolegům samozřejmě brzké uzdravení, ale současně myslete především na sebe a své rodiny. Hezké svátky všem!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRISEJKORA 00:01:29 10. 12. 2010
default.png
BEBE [2010-12-09 00:17:26]:
Víš jak, tady to veřejnost neví. Ale když je v Pardubicích na 100 000 město jediné hlídkové auto, které se v první chvíli posílá na cokoliv, tak to je fakt o průser. Už jen proto, že ty kluci nemaj jištění, kdyby se něco podělalo. Nejsem policajt, jsem novinář, ale ty kluky znám a sere mě to stejně jako je. Jinak všichni tři už by měli bejt v pořádku. Nejhorší zranění byl nakonec otřes mozku, obražený plíce odezněly docela rychle.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PET_1 15:14:32 09. 12. 2010
default.png
si nic nedělej, OHS v jednom okr. městě na Vysočině má ještě míň :-P

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEBE 00:17:26 09. 12. 2010
default.png
budte vděční že můžete jezdit a něco dělat u nás na oop v Brně je limit 20 km na směnu takže auta stojí na dvoře...co by sme za pitomé fabie dali!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIBER 13:34:21 07. 12. 2010
default.png
Zdravím,
pokud je nějaký kolega z tamní OHSky, popřípadě zná nějaké větší podrobnosti, ať se mi prosím ozve do pošty...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio