Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Činnost policie hodnotí kladně polovina občanů
Spokojenost s policií v posledních letech mírně roste
Foto: P-CZ

Na konci ledna zveřejnila výzkumná agentura CVVM (Centrum pro výzkum veřejného mínění) data o spokojenosti občanů s činností policie. Podle nich je policii nakloněna zhruba polovina občanů.

Autor: redakce
Publikováno: 22. 02. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PATOS 18:12:07 23. 02. 2011
patoš.jpg
PS: Domácí případ drobného oblížení na zdraví. Manžel uhodí manželku. Mi přijedem, pána odvezem a věc zpracujem. Paní má 100% pán má 0%.

Pro hammera - (100%+0%) : 2 = 50%

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 18:08:03 23. 02. 2011
patoš.jpg
(( 2x 100%) + ( 2x 0%)) / 4 = 50%

Nevím, co jsi měl z matiky ty, ale já odmaturoval za 1,13! Někdy si to po sobě přečti. Tvoje příspěvky - věta od věty, nedávají smysl. Budu rád, když už na moje příspěvky nebudeš reagovat. Díky

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:22:44 23. 02. 2011
default.png
No nedělej si srandu, co jsi měl z matiky a konkrétně jak ti šly tyhle disciplíny? Asi špatně, Patosi. Hergot, lidi o poldech tvrdí že jsou to blbci a tenhle příspěvek všem, kdo znají způsoby jak se tyto výzkumy dělají, říká, že je to fakt. Tohle nemůžeš myslet vážně!
To je stejné, jako by tady někdo napsal: stejnak jenom chrníte v autech, v lepších případech si vozíte zadnice bez zájmu o okolí. Běž si vypláchnout Savem a nezapomeň, že jsi polda, člověk s maturou a nějakým přehledem. Slovo "nějaký" ber jako že ten přehled máš.
Nikdo ti nebere, že se skutečně můžou zeptat nějakého zloděje nebo spokojeného rodiče, ale to je tak vše, v čem můžeš mít pravdu. Pak už podobná anketa má svoje poněkud složitější pravidla než zloděje a matku. Se ale divím, že člověk, který už ví, jak je práce poldy složitá a kdysi si myslel něco jiného, vztahuje tyto zjednodušené náhledy zase někam jinam. Copak ti jedna životní zkušenost nestačí?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu PATOS 11:08:26 23. 02. 2011
patoš.jpg
A ještě k článku: Když se zeptám zlodějě po KV do Jednoty, jak je spokojen s prací policie, odpoví v procentech že 0%. Když se na to samé zeptám matky, které jsme našli ztracené dítě odpoví, že na 100%. Když se obou zeptám po měsíci,oba odpoví stejně 50%, protože od té doby dvakrát hlásili na Nově, že bývalý policista kradl v supermarketu. Zloději se to bude líbit a matka bude zklamaná, ale oba se nechali ovlivnit TV a ne realitou... Výsledek bude zase kolem těch 50% jak je v grafu a to jsem sinemusel ani nechat zaplatit milion za zpracování.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 11:03:46 23. 02. 2011
patoš.jpg
Teď se naskýtá otázka, kolika lidí, kde a jakých lidí se ptali. Graf složený z 5ti tázaných by mohl na oko vypadat stejně jako graf 500 tázaných, jen výsledky budou úplně jiné. Zajímalo by mne kdo tyhle věci platí. Stejně tak jako máme na recepci několik krásných mnoholistých knih s názvy "Mongolové a Vietnamci .... apod. Takové plýtvání peněz na knihy o tisících tabulkách mi příjde v dnešní době spíše přepychem.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:47:31 22. 02. 2011
default.png
Tak kdyby lidi znali jen ten zlomek událostí, co policie v okolí místa jejich bydliště šetří a ještě jim někdo řekl, že to zdaleka nebude všecko, asi by byl pocit bezpečí u lidí nenávratně a totálně v loji.
Čímž nemíním snižovat jejich spokojenost s prací policie.
Každopádně co míním v těchto výzkumech trvale napadat je totální neznalost lidí o práci policie, totální neznalost zákona a tudíž veškeré tyto průzkumy jsou založeny jen na tom, že policie s lidmi nekomunikuje (chválabohu za to že do toho nekumunikování už patří i skončení zveřejňování všech průšvihů)a lidi nevědí a myslí. Samozřejmě myslí blbě.
Je to každopádně dobrá práce: hodně dobré prodání práce kurevské. Prostě v médiích se policie prezentuje značně jinak než tomu bylo v polovině tohoto desetiletí, kdy to byla katastrofa a lidi médiím věří. Bohužel pro ně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio