Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Za zákrok vůči kladenské žalibkyni hrozí policistům tři roky vězení

http://www.novinky.cz/krimi/234851-za-zakrok-vuci-kladenske-zalobkyni-hrozi-policistum-tri-roky-vezeni.html Asi špatně vidím...
MYTHOS :: Datum založení: 31. 05. 2011 :: celkem 17 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDRAS 20:59:53 03. 06. 2011
Andras.jpg
CATANI [2011-06-03 12:47:12]:
Máš tam chybu, v současnosti platí místo e v nekrást písmeno a, jako nakrást:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 12:47:12 03. 06. 2011
default.png
Normální je nekrást....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 14:33:39 02. 06. 2011 blokovaný
default.png
DYRUP [2011-06-02 08:36:50]: Ty jsi mi moc nepochopil,já to nepíšu jako recesi.NENÁVIDÍM policisty,kteří ubližují lidem,ponižují lidi atd.,ale rozhodně mi nevadí policajt,kterej UKRADNE ROHLÍK(navíc jak sám zdůrazňuješ a já to vím moc dobře,tak po..ané ochranky obviňujou i lidi,který NIC NEUKRADLI).Tendle policista je třebe(řikam třeba,protože ho neznam) normální hodnej chlap,kterej si na nikom nehojí komplexy a teď ho maj vyhodit za takovou p..ovinu?TAKŽE JESTLI TO ČTEŠ ČLOVĚČE,TAK MÁŠ MOJÍ PLNOU PODPORU!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 10:28:34 02. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-02 06:04:53]:

Když vezme v úvahu Tvůj pohled na věc. Jak by sis to představoval v praxi?

Kdybych vešel do supermarketu v kukle a řekl dejte mi 10rohlíků a paštiku! Tak pohoda a nikdo by mě za to nestíhal?

Nebo kdyby jsme celá rodina přišla do supermarketu, uprostřed si rozložili deku a příbory, pak postupně prolezli regály a začali hodovat tak taky pohoda a podpořil bys nás?

Denvere samozřejmě se plno lidí v ČR nemá nejlíp a počítá každou korunu ale přece nemůžeme dát zelenou tomu aby se kradlo. A další věc, furt brečíš na špatným hrobě, založ si svou politickou stranu a jdi do voleb! Když volby vyhraješ můžeš rozdávat rohlíky zdarma komu jen budeš chtít a dokonce nařidít aby PČR u toho i dozorovala.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 08:38:04 02. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-02 06:04:53]: denvere, denvere... jsi opravdu pošahaný až na půdu. Pokud někdo krade a je jedno, jestli za 5Kč či 100tis. a pokud k tomu je policista, není co řešit.

Samozřejmě je potřeba takový skutek hodnověrně prokázat a důkazní břemeno je v takových chvílích dost těžké, byť se to na první pohled nemusí až tak zdát.

Policista by měl být vůči veřejnosti ve zvláštním postavení. Policista by měl být "posvátný", jeho slovo by mělo mít "váhu", když něco řekne, měla by to být bráno za pravda. Na druhou stranu, pokud by měl mít policista takovou "výhodu", musí mít tato výhoda i svou protiváhu a to je, že i pro malý úmyslný skutek by měl být tvrdě potrestán. Pokud se zjistí, že lže, měl by být tvrdě potrestán.

Samozřejmě, je potřeba rozlišovat úmysl, ale pokud se bavíme o krádeži, tak není co řešit a výše škody nerozhoduje.

Osobně nevím, zda ten kolega kradl či nikoliv, ale podle popisu události je to pravděpodobné. Počkáme na výsledek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYRUP 08:36:50 02. 06. 2011
default.png
DENVER [2011-06-02 06:04:53]:
Denvere denvere, ty jsi byl na místě, že víš jak to tam probíhalo? Já ne tak si nedovolím soudit.

Ať tak nebo tak policajt udělal chybu a to je neomluvitelné, ale napadlo tě třeba, že zapomněl zaplatit??? Stačí se při nákupu podívat po obchodě a zjistíš, že tento blbý zlozvyk má spousta dospělích u dětí se to dá ještě pochopit.

Víš i ta ochranka musí vykázat za měsíc nějak činnost, aby si udrželi místo. A pokud se zaplatí těch 6 Kč tak má zas o jednoho pachatele krádeže míň. Lepší je říct, že on to sežral za regálem, nafotit ho a po projití kasou sebrat jako pachatele krádeže. Následně říct, že odmítl zaplatit 6 Kč a má dalšího pachatele!!!!!! Hochu tak to funguje. No a že se následně zjistí, že jde o policajta tak je třeba to ještě dobarvit jak byl arogantní atd. Neboj takto to funguje i obyčejných lidí, akorát už se nikde nedočteš na novinkách, že někdo nezaplatil rohlík, který snědl někde u regálů. Chápu práci ochranky musí někdo dělat, ale podívej se jak jsou tam vzdělaní lidé, když se říká, že u PČR dělají blbci. :-D ;)
Hádej co za to hrozí obyčejnému slušnému člověku, kterému se něco podobného stane? Dostene blokovou pokutu. U policajta to může být i vyhazov a veřejná ostuda je tam vždycky.

A, že se něco napíše na novinkách, vždyť je to bulvár a ten to musí řádně překroutit, aby z toho byla senzace.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 06:04:53 02. 06. 2011 blokovaný
default.png
http://www.novinky.cz/krimi/235077-kvuli-ukradenemu-rohliku-muze-prijit-policista-o-praci....

To se toho stalo!!!!Je tady každému známo,že za špatné jednání s člověkem,bych vyhazoval OKAMŽITĚ(což se v ČR neděje),ale za todle ROZHODNĚ NE!!!!Tendle policista má naopak moji podporu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 17:17:39 01. 06. 2011
default.png
Odvoz na záchytku? Kde jsou dneska všude záchytky? Kdyby jí tam vzali tak zaplatí béňo ze svého!!!
Kluci už jdou 15.6.2011 k soudu do Brna (zatím jako svědci)!!! Ale co třeba zítra??:-)))
Pak ať se lidi nediví až budou volat policii (pomáhat a chránit), my na Kladně se na ně pomalu, ale jistě vy...eme. Abych pak lítal neustále z volana po soudu a drbani si lítali doma, jelikož Kladenský soud na to s..e!
Tomu se říká zaříznout chuť policisty do práce za neustálého snižování platu. Jak dlouho si všichni myslí, že to budou policisti na ulici tolerovat???
Zaplať bánbůh, že jsem jednou měl dovču, jinak jsem opět na inspekci.
PS: kdyby jste ještě viděli co ta paní bú předváděla na baráku, prostě mazec, ale to by byli zase úniky informací.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:57:47 01. 06. 2011
default.png
Že se takhle nechovali ani komunisti? :D No a můžeš mi říct, kdo dneska pořád vede a řídí české podniky, kdo sedí na úřadech a kdo ovládá tuto zemi ekonomicky? Dyk komunisty od koryt a vesla nikdo ještě nevyhnal.
Vedu spor s jedním úřadem. Úředníci nejsou schopní přečíst znění dvou paragrafů a požadují po mě nějaké plnění. Napsal jsem stížnost nadřízenému orgánu, který mi odepsal, že skutečně mám pravdu, že jsem dotyčnou vyhlášku skutečně neporušil a neporušil jsem ani žádnou právní normu, ale porušil jsem prý smlouvu vycházející z té vyhlášky a proto je stížnost nedůvodná. Tak já neporuším nadřazený právní akt nějaké smlouvě (ale ta ve skutečnosti ten právní akt plně kopíruje) ale protože poruším nižší právní normu, jsem povinen plnit.... Toto Vám napíše ředitel celého úřadu! Teď smolím odpověď a nejde mě to bez toho, abych z nich nedělal úplné blbce. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 08:48:59 01. 06. 2011
default.png
OUTOFORDER [2011-06-01 07:29:05]: Jak píše appalacio, nebo prostě už nenašli tolik odvahy a paní nepřevezli na záchytku aby ji nezpůsobili ostudu(osobně si myslím, že to nebylo ani bez konzultace nadřízených). Na zajištění mají 24 hodin(z popsaného je zřejmé, že "paní" nemohli pustit mezi lidi a to i v jejím dobrém zájmu), takže mi není jasné co šetří inspekce. Je to smutné co se děje, stačí si přečíst dnes dva články, policistu za úplatky promtně odsoudili(což je naprosto správné), na druhé straně důstojníky, kteří spolupracovali a lustrovali pro své známé podnikatele, aby ti mohli vydírat lidi šetřící jejich případ, aniž by to došlo k soudu stíhání zastavili.

Všude a nemyslím jenom u policie, když se podíváte co se děje a řeknete, že nadřízení, funkcionáři, politici, manageri, lidé na úřadech, důstojníci či lidé co mají rozhodovací pravomoc či moc a řeknete o nich, že se chovají k občanům této země jako zvířata tak se urazí. Kdybych neočekával start Hammera, tak bych napsal, že se takhle nechovali ani komunisti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio