Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Helios, Trex a Baraccuda
Taktické svítilny od ESP
Foto: Pavel Černý

Dobrá služební svítilna může mít někdy i hodnotu největší – a to je vlastního života. Proto by tato část výbavy neměla být rozhodně opomíjena.  Nedá se  rozhodně říci, že by trh se světelnými zdroji, nazývanými „taktické svítilny“, byl zrovna nedostatkový. Přesto, po dobrém služebním světelném zdroji, jenž by naprosté většině uživatelů vyhovoval jak svými užitnými vlastnostmi, tak i příhodnou cenou, je stále nemalá poptávka. Dnes se proto podíváme do kuchyně úspěšného tuzemského producenta - firmy ESP, která nám představí své produkty!

Autor: redakce
Publikováno: 12. 07. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SLONPATIZON 15:36:28 14. 07. 2011
default.png
ONDRA-S [2011-07-12 16:23:14]: Zdar, k tomu "vysvícení v batohu" - dá se tomu předejít jemným vyšroubováním (cca o dvě otáčky) spínače svítilny. U Heliosu 3W to používám a stejnou funkci by měla mít i tvoje Barracuda...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 12:49:22 14. 07. 2011
Andras.jpg
Tak jen pro informaci, okolo 40 policistů z našeho oddělení již investovalo do soukromého vybavení do služby přes 521 000. Zajímavá částka což? Jen přes 150 000 padlo na GPS navigace, fotoaparáty a videokamery....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PINDIAN 12:32:30 14. 07. 2011
default.png
Plně souhlasím se SVATEP toto jsou základní povinnosti zaměstnavatele dle obyč. prac. z., aby se postaral o výstroj a výzbroj :-) (když budeš zedník jako zaměstnanec tak taky dostaneš montérky a lopatu se lžící).
Na druhou stranu pravdu má i MYTHOS, že je spousta kolegů co si kupuje své osobní vybavení, které nosí do výkonu. Je tam však TO!(tvé výdaje, ale povinnost zaměstnavatele). Na druhou stranu i mě osobně je blivno ze služebního opasku s pouzdrem, mám vybaven opasek z osobních peněz. To se samozřejmě nelíbí vedení a dává nám to nelibě najevo. Samozřejmě, že dají esiař s pokynem co je služební výstroj a výzbroj a musíme si opět vzít staré opasky s mega pouzdry. Na noc nosíš raději svůj, ale s tím, že když něco tak to odsereš.
Jo život je přednější, ten zachráním, ale hrozí mi vyhazov za to, že ze svých usyslených peněz vylepšuji prestiž P ČR.:-))) to je holt ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 02:37:08 14. 07. 2011
Andras.jpg
MYTHOS [2011-07-13 18:59:43]:
máš recht, vyrábět jiná firma tesilky a spol. z kvalitního materiálu, tak si je koupím. Stejně tak, jak jsem si koupil kombinézu a "čerňáky"

Já jsem šel k policii, abych pomáhal obyčejným lidem, a chytal prevíty a zločince, a stát mi to se současným vybavením neumožňuje vykonávat kvalitně. Proto si ho koupím i za svoje, i když celý měsíc konzumuji vodu z kohoutku a chleba s paštikou, sem tam rajče či okurku. Sloužím vlasti a lidu, ne té či které zkorumpované vládě......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 18:59:43 13. 07. 2011
mythos.jpg
SVATEP [2011-07-13 15:41:41]: Tvé peníze to nejsou, tak si toho nevšímej. Jediné, co jsem já nafasoval a nosím ve službě je zbraň a pouta. Vše ostatní jsem si pořídil za svoje. Pokud mě Policie České republiky dostatečně nevybaví, ale umožní mi používat moje věci, tak je použiji. Raději investuji několik tisíc a budu mít kvalitní výstroj, kterou používám a využívám de facto každý den, než mít k dispozici staré nevyhovující věci (viz svítilna, pouzdro na zbraň rozměrů krabice na boty atd.). A to se nebavím o tom, že mám i kvalitní obuv, namísto úžasných polobotek. Samozřejmě pořízenou za svoje. A víš, co tě asi naštve nejvíc? Že této investice nelituji, na naopak. Je každého rozhodnutí, jak si to "zařídí". Kdyby to bylo možné, koupím si klidně i kvalitnější hadry. Čusík.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EDAKEMLINK 18:46:18 13. 07. 2011
default.png
svatep: ono pokud to se službou myslíš opravdu vážně, chceš jít s dobou a mít před pašíky převahu a nechceš se spoléhat na to co nafasuješ, tak je dobré si něco pořídit bohužel za své. Těch poldů co si kupují kvalitní výstroj je k Tvému klidu naštěstí jen část. K mému klidu je naštěstí je malá část poldů, kteří v civilu nosí služební polobotky a jiné oldies vymoženosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SVATEP 15:41:41 13. 07. 2011
default.png
to víte, chlapci, jen si to kupujte za své, takové hńupy vnitro potřebuje, pak si za své kupte uniformu, benzín do služebního auta, to se vezměte na leasing a to se to bude panečku sloužit. Mě by z vás jeblo, málo nás ty zmrdi ojebávaj, že tu máte čas řešit takové píčoviny. Kdyby jste raději přemýšleli jak ty šmejdy ve vladě sejmout. Zase mi z vás naběhla krkavice:) nic ve zlém, hoši.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 12:48:00 13. 07. 2011
Andras.jpg
A ano, skutečně jsem měl takovou slevu:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 12:47:38 13. 07. 2011
Andras.jpg
ONDRA-S [2011-07-13 12:15:32]:

Záleží jak často jí používáš, já každou noční, a tři měsíce mi tam baterie vydrží tak, aby byla svítivost dostatečná i na oslnění případného pachatele ve tmě. Ale nikdy jsem nezkoušel, jak dlouho po zapnutí vydrží svítit. Každopádně mě vydrží dlouho:-) Mám ji v pouzdře, které jsem k ní dostal při koupi, a za asi roky, co používám tuto konkrétní svítilnu(předtím jsem měl starší typ, v některých parametrech horší, ten jsem používal spokojeně celkem skoro roky), se mi nestalo, že by se mi samovolně rozsvítila. A to jak když ji mám na opasku v pouzdře, v kapse, či v taktické vestě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ONDRA-S 12:15:32 13. 07. 2011
Ondra S..jpg
Andras: já jsem se asi překouk:) já tam viděl samý za 2000-3000 kč, tak jsem se pokřižoval a radši hned shodil okno:))) teď koukám a vizuálně vypadají pěkně, ale kolik ti ta tvoje vydrží svítit??? Protože to je u tý baraccudy problém, mám jí vysvícenou (i díky sebezapínání při přepravě) celkem brzy...
A ještě jedna otázka: to máš z těch 1600kč na 1200, o kterých mluvíš ty, slevu? 400 sleva je totiž paráda!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio