Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Nová móda -Syntetické drogy
ilustrační
Foto: internet

V současné době příliš mnoho lidí podléhá představě, že pokud koupí drogu, která se volně prodává na internetu, nebo v tzv. Amsterdam-shopu, nemůže se mu nic zlého stát. Vždyť kdyby to bylo škodlivé, bylo by to zakázané. To je ovšem kolosální chyba, která může stát lidské životy.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 25. 08. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIM-BURGER 20:14:12 25. 08. 2011
Pim Burger.jpg
KAREL-150 [2011-08-25 16:48:52]: Boj s drogami je jistě boj s větrnými mlýni, ale to není důvod, proč nebojovat. A jaké jsou podle tebe příčiny? Podle mě je to prostě v člověku, který je náchylný k tomu zkoušet nové věci, které posunou jeho hranice, popř. se přizpůsobit sociální skupině. Samozřejmě, že prevence je důležitá, ale nikdy nemůže nahradit represi. A myslím, že to nezávisí ani na bankovním systému, ani na obchodních korporací.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 16:48:52 25. 08. 2011
Karel.150.jpg
Trošku mi to příjde jako boj s větrnými mlýny. Pružná legislativa by nepochybně dostala nějaké lidi za žalář a mnozí by si to nepochybně zasloužili, ale jestli by to významně omezilo užívání těchto drog je velkým otazníkem. Myslím si, že více než nějaká legislativa, která má působit především na produkci a distribuci je důležitější působit na uživatele jako na lidi náchylné k závislosti při utvoření podmínek. Také by to chtělo utvořit podmínky, které by pomohly významně omezit užívání drog. Jenže daleko větší prioritou jsou velké obchodní korporace a bankovní systém. Provolejme jim tedy sláva! V souvislosti s drogami pro některé policisty holdovače alkoholu bude asi šokující vědecký srovnávací test..

http://www.mustwatch.cz/film/alcohol-worse-than-ecstasy-alkohol-horsi-nez-extaze

Hezkou podívanou..;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio