Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Článek-: BIS: Soudci v Česku jsou zkorumpovaní a jdou na ruku podsvětí

Korupce? Vážně? Opravdu?:-) A co třeba SLIB?:-) Jde vidět, že slibovat umí každý, ale každý jej snadno poruší a to ač žijí na příšerně vysoké noze oproti lidem chudé a střední třídy. Já neříkám ať něco vrací, na to kašlu, ale přeji si, aby lidi už nechtěli být klamáni, ať chtějí odtajnit a zveřejnit utajované informace různých kauz, ať je státní správa veřejná a průhledná, ať mají zájem o ostatní lidi, ať jsou morální a mravní. Kdy už lidé projeví skutečnou vůli pomáhat těm, kteří jsou na tom ještě hůře než oni sami? Zdroj: http://www.novinky.cz/domaci/243911-bis-soudci-v-cesku-jsou-zkorumpovani-a-jdou-na-ruku-podsveti.html
KAREL-150 :: Datum založení: 07. 09. 2011 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KIMIC 16:55:06 07. 09. 2011
default.png
Všem tady v závodu na začátku říkáme, neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš, a jak to pak dopadá se podívejte tady, soudce Nagy na severu už je "nepříčetný"
http://zpravy.idnes.cz/video-jak-se-dal-soudce-nagy-koupit-za-40-tisic-f36-/domaci.aspx?c=...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:48:07 07. 09. 2011
default.png
To je blbost. Přece jste všichni mohli číst, že soudcům se nesmí snížit platy, aby nebyli právě korumpovatelní. No a platy se jim nesnížili a oni tudíž "neberou". Je to logické, ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 11:22:18 07. 09. 2011
Karel.150.jpg
...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio