Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zamestnani u policie podle dosazeneho vzdelani

Zdravim, zajmalo by mne jake zamestnani u Policie muze ziskat osoba se stredni skolou, po ukonceni trileteho studia na VS a po ukonceni petileteho studia na VS. Dekuji
SPARCOO :: Datum založení: 28. 09. 2011 :: celkem 17 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GONZALES 13:34:49 12. 10. 2011
gonzales.jpg
for POR-BC-KRYSTOF-GABRIELSSON :

u nás má většina vedoucích titul, který získali prapodivně na tomto vzdělávacím institutu : http://www.novinky.cz/domaci/180858-na-pravech-v-plzni-lze-obejit-zkousky-kurzem-a-poplatk...
a většině ostatních lidí, kteří vystudovali VŠ regulerně se jen smějou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CZ858 23:03:27 11. 10. 2011
default.png
Studium na většině soukromých VŠ je fraška.Stačí se podívat na přijímací řízení. Vemou tam každého, stačí když bude pravidelně platit. Celkově jde vysoké školství do háje. Díky slabým populačním ročníkům se na VŠ dostávají lidé, kteří by před 15 lety neměli ani maturitu. Nejhorší je, že povětšinou absolventi těchto ústavů pracují ve státní správě, kde nikdo nehledí na to, z jaké školy má dotyčný diplom. V soukromém sektoru si firma sakra rozmyslí, jestli přijme absoventa MUNI, UK, VŠE. Nebo absolventy UJAK, VŠFS, BIVS a podobných huráškol.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITRIS 21:05:34 11. 10. 2011
default.png
for POR-BC-KRYSTOF-GABRIELSSON:

Kde jsi prosím přišel na to, že soukromé VŠ nemají u PČR dobrý zvuk? Raději soukromou a v oboru, než státní odrbávky typu resocializace a pod... a to nemluvím o slovenských "majstrech odborných výcviků" apod...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOVIC 07:44:31 11. 10. 2011
default.png
Já jsem v posledním ročníku na Bc právech v Brně, u PČR by mi to snad i k něčemu bylo, pokud by byl nábor:)
http://is.muni.cz/predmety/sablony_tisk.pl?obdobi=5523&fakulta=1422&uzel=767347&am...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POR-BC-KRYSTOF-GABRIELSSON 01:07:09 11. 10. 2011
por.Bc.Kryštof Gabrielsson.jpg
For Patos.
Napsal to skoro přesně, akorát s tím rozdílem, že v 6 platové můžeš být i podporučík (ppor)- Tzn. příslušník s příplatkem za vedení - vedoucí OHS, DI nebo policejní stanice, popř. velitel směny u některých speciálizovaných útvarů SPJ, PMJ atd.

For Sparcoo
Tebou vybraná škola
http://vske.cz/cnt/bezpecnostne-pravni-studia
podle mne není zrovna to nejlepší. Soukromé školy nemají u PČR dobrý zvuk a zrovna Engliš není podle mého názoru zrovna to pravé ořechové. To si raději udělej PA nebo nějaký jednodušší obor (Bc.)na právech.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 21:53:01 10. 10. 2011
default.png
ACE-VENTURA [2011-10-10 20:33:53]: spíše než ekonomicky vzdělaní policisté chybí ve vedení policisté se selským rozumem. Hromadu blbostí (nebo osobních zainteresovaností) vidí i člověk, který o dané věci neví absolutně nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACE-VENTURA 20:33:53 10. 10. 2011
default.png
to sparcoo:
Doporučuji studovat smysluplnou VŠ, v civilu jako když ji najdeš,protože i u PČR už je převysokoškolákováno.(to slovo si nechám patentovat..:D) Osobně mám za sebou skoro čtvrtstoletí u PČR a nějak mi začíná unikat smysl a hlavně účelnost práce Policie ČR. Ekonomové nám tu vládnou, dnes už nikoho nezajímá co je dobré pro občana a pro službu, ale otázka první na cokoliv je:co to stojí....., kdo kolik stojí...., ale stejně kdo je koho známý, tak mu nakoupíme, bohužel na službu nezbývá. Policii nutně chybí ekonomicky vzdělaní policisté, kteří prošli výkonem a mohou relevantně rozhodovat o užitečném vynakládání prostředků. osobně bych ve Tvém případě vystudoval a nám se vyhnul obloukem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SPARCOO 11:53:16 09. 10. 2011
default.png
Patos/pim-burger diky, takto sem to potreboval napsat.
Skola kterou jsem si vybral
http://vske.cz/cnt/bezpecnostne-pravni-studia

Moje predstava je dostat se bud k jizdni policii, poradkove policii nebo k nejakemu utvaru (to je ale zatim otevrene).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 18:57:23 07. 10. 2011
patoš.jpg
Taky je to o financích. Můžeš pracovat u policie a u toho studovat dálkově. A teď k otázce.

S maturitou - max. 6 PTT - tzn nprap. - zpracovatel na OOP, nebo nejnižší místo na SKPV

3 roky studia - Bc, Dis ... - i vedení OOP, pracovník SKPV atp.

5 let studia - Mgr, ... - žádný velký rozdíl, ale na některá místa je výběrko tak, aby se tam dostal jen jeden vybraný člověk. Např. Konzul PČR v Rusku - Esiař

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 18:59:22 06. 10. 2011
Pim Burger.jpg
SPARCOO [2011-10-06 18:29:11]: Předem upozorňuji, že nejsem a nikdy jsem nebyl u policie, ale být tebou, tak nejdřív studuj, dokud můžeš a teprve pak, až budeš mít nějaký ten titul před jménem a hlavně budeš o pár let starší a zkušenější, tak si rozhodneš, jestli jsi opravdu zralý na to, aby ses pustil do tohoto podniku. Navíc mám pocit, že nábor je stále zastaven a stále se někde ruší tabulky. Sečteno a podtrženo - STUDUJ.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio