Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Test obuvi - Magnum Spider 5.1 Urban (REDAKCE)

Test obuvi - Magnum Spider 5.1 Urban
Magnum Spider 5.1 Urban
Foto: internet

A je tu opět recenze výstroje. Tentokrát obuvi svými vlastnostmi určené pro hlídkovou službu v městské aglomeraci. Právě betonová džungle dokáže dát zabrat nohám hlídkových policistů nejvíce. A co si budeme povídat, léta šlapání po asfaltu v nekvalitní obuvi se musí projevit nemocemi pohybového systému. Právě na to údajně mysleli vývojáři Magnumu, když tvořili tuto obuv.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 21. 10. 2011
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 14:15:29 21. 10. 2011
default.png
VLK63 [2011-10-21 13:27:29]: Jsi agresívní, až nechutně vyzývavý.....jinak kvalitní kanady, lepené z materiálu nahrazující po dobu půl roku plně kůži, vyrobené ve vysoce technologicky vyvinuté manufaktuře Made in China, dodané známým pražským podnikatelem s velkým "P" ti nestačí? Pokud nejsi s obuví spokojen kup si ze své velké výplaty plechovku Chemoprénu a zalep na nich co můžeš, ať jsou vodotěsné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLK63 13:27:29 21. 10. 2011
default.png
boty vypadají velmi dobře k tomu se mi v hlavě vyskakuje jedna otázka proč si takovýhle boty nemohu objednat přes náš sklad za moje peníze co tam mám naspořený??
Odpověď : možná známe - protože by naši policejní výstrojaři přišli o kšefty při objednávání tomu čemu říkají služební stejnokroj !!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio