Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Speciální protiúderový štít ESP (REDAKCE)

Speciální protiúderový štít  ESP
Štít od ESP
Foto: Pavel Černý

Husté nepřátelské šiky se pomalu začínají blížit. Napětí stoupá, teď půjde o vše. Vyčkávající těžkoodění bojovníci pod objemnou výstrojí zrychleně dýchají. Řvoucí postavy proti nim zuřivě mávají zbraněmi a postupují vpřed. První vlna odhodlaných válečníků je již na dvacet metrů od počáteční  linie obránců. Jako na povel se teď první řada obránců se štíty ještě více semkne – podvědomý návyk, získaný náročným výcvikem.

Autor: redakce
Publikováno: 03. 01. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 21:44:08 05. 01. 2012
honzad..jpg
Patos: V podstate nemam co bych dodal. Jen by me zajimalo PROC? Nebo jak rikaji latinici: Qui bono? Komu a k cemu je takovy upadek dobry? Proc to tady jedna vlada za druhou (bez ohledu na barvy) smeruje vice ci mne rychle k tomu stavu ktery si popsal.. To je mi zahadou. Nebo je to tak, ze kdyz chrochtaj u koryt, tak pres tn ryk vubec neslysi (a je jim to jedno) co se deje na ulicich mest? I to je mozne...?

Martoo a Dax: Vy jste zvlastni, kdyz me vyzyvate abych udelal "janov a mmf z te druhy strany". Napadlo vas chlapi, ze jsou lidi, kteri nestoji ani na jedne strane? Ani na strane pred stitem a ani za stitem? Ze svet a udalosti (a to vectne Janova a mmf) nejsou jen vy a na druh strane vasi protivnici?
Ne kazdy kdo nestoji na vasi strane stitu je nutne vas nepritel .... ....a kdyz vidim jak vam je v techto akcich z vrchu veleno, tak taky musim dodat, ze ne kazdy kdo stoji na vasi strne je vas pritel :-))

Ale musite uznat, ze splest si akci o ctyri roky je slusny vykon :-)))
Jo a to psal Lukas? Tomu semi nchc moc verit. Ja myslel ze to psal nekdo od ESP, kdyz test je (bych soudil dle autora fotek) jejich prace..





Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 18:08:12 05. 01. 2012
martoo.jpg
Ten štít dle recenze vypadá velice dobře. Pokud se nakoupí, pro kluky s SPJ či KPJ určitě jen dobře. Není ani nijak drahý, na stránkách ESP byl v rozmezí 2.800,- Kč - 3.500,- Kč, což v porovnání s jiným vybavením není špatná částka.

PATOS [2012-01-05 14:20:40]:

Z vlastní zkušenosti Ti můžu říct, že čím méně je práce na útvarech, tím více ÚO vymýšlí hovadiny, počítají se čárky a vhledem k tomu, že netáhla nemají co dělat, drbou a vymýšlejí sviňárny o sto šest. Tím pádem i atmosféra na útvaru je úplně jiná, než když útvar musí makat a na nějaké blbosti není čas.

Má to hned několik plus - netáhla se na útvar neženou, naopak se snaží utéct, ÚO a KŘ je rádo, že to nějak jde, spisy se zvládají ve lhůtách a nebuzeruje s čárkama. Mám možnost porovnat.

Věř mi, že jakmile to bude možné, okamžitě půjdu radši někam kde se padá na držku, než kde je vyšívárna.

HONZAD [2012-01-05 12:00:46]:

Tak si založ nějaké vlákno s názvem "Janov z té druhé strany" a napiš zde své dojmy, poznatky a zkušenosti. Tahle píšeš strašně nekonkrétně a místo toho, aby se řešilo, co a kde je podle Tebe jinak, diskuze se stává žumpou vzájemných urážek.

To, jak to Lukáš líčil, může být sice diskutabilní, protože i policajt má svůj subjektivní názor, stejně jako kterýkoliv člověk. Takže využij stejného nástroje prezentace svého názoru jako on, ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 16:39:50 05. 01. 2012
dax.jpg
HONZAD [2012-01-05 12:00:46]:
Honzade Honzade ty zase perlíš... pokud se podivuješ nad tím ,že policie ve většině regionů funguje špatně, v čemž máš bohužel pravdu, tak si ale chlapče musíš stěžovat sám na sebe a na sobě podobné polistopadové chytrolíný, vládnouci gaunery v čele s modrým ptákem a šaškem na hradě a ne tady na webu policie. Policie bude taková a bude fungovat tak jak jí to bude umožněno. Dnešní situace je pouze důsledek dvacetileté neustálé dehonestace, ponižování a škrcení financí policistům. A pokud se to nezmění tak věř, že se budou lidi muset bát v noci i ve dne stále více, včetně vás všeználků, chytráčků a rádoby demokratů. O Janovu a MMF možná nějakou páru máš, ale zcela jistě z té druhé strany než ze strany policie a Honzade Pavelna nech na pokoji, ví o polici zcela jistě víc než ty o Svatým Dindovi.
S pozdravem "ad hominum"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 14:20:40 05. 01. 2012
patoš.jpg
HONZAD [2012-01-05 12:00:46]: Přesně tak. Nebavím se o vaší hádce. Mluvím o fungování policie. Pokud si někdo myslí, že policie někde funguje, tak je na omylu. Už nefunguje nikde, jenom to tak vypadá a to hlavně proto, že někde není přebytek nápadu.( jinak řečeno tam žijí slušní lidé a není co dělat ) Tam, kde je to ale v pohodě, se to může vysrat i přes jednu noc, kdy se třeba vícero rodin opije a pak jedna noční hlídka nemůže stíhat a operační se jenom omlouvá. Furt by se jenom spořilo, až to jednou dojde do fáze, kdy tu policii rozpustí a města budou hlídat MP, nebo civilní bezpečnostní agentůry.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 12:00:46 05. 01. 2012
honzad..jpg
pavelno: no pokud chces tvrdit, ze to co autor pise o janovu (tim spis ze mu uniklo, ze se nestal loni ale pred 4 rokama) ma nejakou souvislost s realitou, nezbyva nez konstaovat, ze pro tebe zrejme plati heslo: Kazda pohadka dobra, jen pokud je policejni :-)))


Kdybys uznal, ze to autor (treba v dobrem) to v tom dramtickem uvodu krapet prehnal, v pohode. Ale vyporadat se s tim tak ze "nemam o janovu a MF ani paru" je hloupoucke a navic dost mimo.
Zkratka si misto vecne argumentace (ci uznani pohadkovosti uvodu text) si pouzil arumentaci "ad hominum" coz je klasicka ukazka systemu: nemam argumenty, napadnu tedy jejich nositele. Skoda..

Jinak stit fakt dobrej:-) chapu ze by se vam hodil. Ale mozna ze by vic nez nove stity pomohlo, aby policie fungovala v problemovych rgionech tak, aby se lidi nemuseli ve svych mestech bat v noci, i za bileho dne a nasledne se bourit v ulicich a .... vy tyhle udelatka pak potrebovat.
A ze toho bude, bohuzel, zrejme pribejvat...


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVELNO 23:11:57 04. 01. 2012
default.png
HONZAD [2012-01-04 19:17:33]:

Honzade ty pako, to je zas prispevek. Sam nemas o policejni praci, taktice, poradkovych jednotek nebo Janove, MMF apod ani paru. snad ani informace typu jedna pani povidala ale jen totalni blbosti a slinty, tak radeji zalez tam odkud si vylez.

Co se tyce stitu tak je to paradni vec, musim uznat ze se konecne dostava k policistum kvalitni stit, (kez by byl uz na MMF) doufam jen ze se dostane ke vsem nasim jednotkam ale to asi driv bude Kajinek policejnim presidentem:D

Dalsi vec je ze vystroj je samozrejme velice dulezita ale hlavni je aby PJ dostali podporu a mohli zasahovat nekompromisne a tvrde, ne stylem aby se tem chudackum co porusuji zakony nic nestalo. Kazdopadne ale stit je to paradni a mohu jen doporucit.

PS: redakci dekuji za pekny clanek a info o stitu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 19:17:33 04. 01. 2012
honzad..jpg
Informace o stitu a zjmena testovani je nepochybne zajimve. Jen..

Jen je skoda, ze si autor neodpustil tu dojmologickou (zato obsahlou) prvni cast, ze ktere je jasne ze o udalostech v Janove slysel z hodne vzadaleneho Jedna Pani Povidala a o realnem prubehu deni, rozmisteni a pohybu sil a uzivanych prostredcich/zbranich zucastenych stran (krom snad PCR) nema ani poneti :-) ... a

A kdyz uz se krapet neumele a uplne mimo ralitu snazi navodit atmosferu nejake akce, aspon by mohl provest to nezbytne informacni minimum, ze by se mohl podivat do kalendare. Janovsky riot nebyl ani loni a dokonce ani predloni ale: LP 2008! Coz uz je, bratru nake ctyri roky :-)))

Chapu, ze se clovek snazi, aby text byl ctivy, ale proboha pokud ma jit o informacni text a dokonce (alespon ramcove seriozni) test nejakeho produktu, tak prece nemuze byt provazen takovou pohadkou ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATOS 13:53:33 04. 01. 2012
patoš.jpg
Když tak srovnám tento štít s tím našim, koukám, že hlavním rozdílem nebude chybějící písmeno "I" v nápisu :-) Ale můžem si nechat zdát. Jak se u nás říká, výbava je drahá, ale lidí máme hodně...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio