Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zkušební doba

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jesli u bezpečnostních složek existuje něco, jako nástupní zkušební doba, jako u jiných povolání. Proč se ptám kdyžtak napíšu později, teď bych to neřešil dík.
SOLITAIREE :: Datum založení: 29. 05. 2012 :: celkem 12 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 18:07:20 29. 05. 2012
Chip.jpg
Clověče máš velké plány :-) U ozbrojených sborů samozřejmě zkušební doba existuje. Je upravena zákonem č 361/ 2003 o služebním poměru příslušníků ozbrojených sborů a platí zároveň pro PČR, HZS, Celní správu, Vězeňskou službu BIS a Úřad pro zahraniční styky a informace. Respektive je to služební poměr na dobu určitou, který trvá po dobu tří let a končí služební zkouškou, po které,(pokud má příslušník ve služebním hodnocení alespoň dobrý)následuje poměr na dobu neurčitou. Pokud jde o změnu ozbrojeného bezpečnostního sboru, existuje tzv. prostupnost, to znamená, že je možno přecházet mezi sbory.např. mezi PČR a Celní správou. (mimo zpravodajské služby) Samozřejmě to není příliš obvyklé, protože každý sbor plní trochu jiné úkoly. Ale pokud má o to příslušník zájem a vyhraje výběrové řízení, (to se ale koná až od páté platové třídy)klidně se dá přejít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SOLITAIREE 13:41:10 29. 05. 2012
default.png
Vypadá to, že ano, jenže bůh ví, jak dlouho to bude zavřené :(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VITECZEK 13:06:13 29. 05. 2012
default.png
:D koukam ze pani personalistka taky volala a zda se ze jsme ve stejne situaci...

po kratkem hovoru jsme dosli k tomu ze bude lepsi nastoupit tam kam mam a po skole zkusit presun mezi slozkama nez riskovat ze pustis jedno misto a neudelas treba psychotesty u nich...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SOLITAIREE 10:22:44 29. 05. 2012
default.png
Respektive zda-li je možné nastoupit u jedné složky, mezitím udělat testy k složce jiné a po splnění podmínek ještě v rámci 2 měsíců od nástupu rozvázat poměr s jednou složkou a nastoupit k druhé.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio