Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Domobrana

http://www.novinky.cz/diskuse?id=280129&articleId=/krimi/269336-prvni-domobrana-v-cesku-ceka-na-povoleni-z-ministerstva-vnitra.html&sectionId=3
LIMITUS :: Datum založení: 02. 06. 2012 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 12:07:45 02. 06. 2012
default.png
Neznám, demokratickou zemi(záměrně nepoužívám ani slovo vyspělá), kde by fungovala se souhlasem ministra, tudíž i vlády nějaká domobrana. Pokud se mýlím opravte mne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIMITUS 09:17:27 02. 06. 2012
default.png
Tak myslím, že tohle je první vlaštovka nové koncepce policie. Sice se budou platit daně, které půjdou na bezpečnostní složky, ale bezpečí na ulici si budou občané muset zajistit sami.

Na jednu stranu chápu občany Chomutova, že chtějí bezpečí pro své rodiny, na druhou stranu bych chtěl nechat ty, co za tento stav zodpovídají, vykoupat v této situaci.

Začíná to v Chomutově a brzy se z toho stane trend, kdy policie dělá, že dělá a riziko na ulici budou podstupovat lidé, kteří na to nejsou řádně vycvičeni a vybaveni. Navíc už vidím ty odměny pro místní funkcionáře za to, jak i s menším objemem finančních prostředků dokázali snížit kriminalitu v tak vyhrocené lokalitě... Je to hnus.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio