Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vysledky psychotestu

Ahoj. Kdy vam prisli vysledky psychotestu? Prijde to pisemne nebo emailem? Prijdou v obou pripadech, kdyz to clovek udela i neudela? A kdyz to bude splneno tak si pak sam volam personalni a zadam o misto? Dik za info...
KIWI :: Datum založení: 03. 09. 2012 :: celkem 8 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ILLEGAL 09:55:25 22. 05. 2013
iLLEGAL.jpg
Psychologickému vyšetření jsem se podrobil před třemi dny a už mám výsledky. Celé přijímací řízení trvalo cca měsíc. Akorát se na jedno sl. místo hlásilo více lidí a nevím kolik z nich to také udělalo. Takže čekám až se ozve personalista pro bližší info.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KIWI 08:41:36 07. 09. 2012
default.png
Dik za odpovedi,
jinak ja se hlasim k CS ne k PCR. FT a ZT uz mam davno hotove. Psychotesty jsem delal skoro pred 3 tydny a rikali nam ze vysledky budou pristi tyden. Rozumim ze to nejakou dobu trva to vyhodnotit ale chtel jsem vedet asi jakou dobu mam pocitat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PASTY 13:51:33 06. 09. 2012
default.png
Jj, tak nějak to je. Jen doplním, že v době, kdy nemá PČR na náboje, benzín atd., šetří i na poštovních známkách a obálkách, takže by Ti měla přijít pozvánka na FT mailem, nebo rovnou poštou rozhodnutí o nepřijetí (to Ti, pokud vím, musí přijít vždycky podle zákona o služebním poměru..), pokud jsi neudělal.. Pokud na to vyloženě pospícháš a musíš to z nějakého důvodu vědět, tak si tam zavolej, ale jestli jsi jenom prostě zvědavej, tak je radši nijak nepruď a počkej si na to, co Ti přijde.
btw. jak dlouho to je, cos je dělal??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PANTHER77 11:26:37 06. 09. 2012
default.png
Ahoj, k Tvému dotazu. Pokud si pamatuji tak výsledek posílají ať jsi prošel či nikoliv. Jen už nevím za jak dlouho, ale myslím, že do měsíce by to mohlo být. Chodilo to poštou v obálce s pruhem. A mám za to, že tam je i instrukce co a jak dál. V každým případě po psycho jsou fyzické testy a pak lékařská prohlídka. A pořád to neznamená, že jsi přijat. Nelze i po splnění nárokovat místo. Potomto kolečku, je-li úspěšné, Ti dají vědět zda jsi přijat a pak záleží jak rychle by jsi mohl nastoupit. A pak už jen ZOP1 ZOP2 a do výkonu :-)) Snad je odpověď vyčerpávající. Mnoho úspěchů a pokud nastoupíš k PČR tak i pevnou nervovou soustavu :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-CISAR 11:23:09 06. 09. 2012
default.png
Ahoj, já sem se výsledky dozvěděl hned na místě. Jestliže ty je neznáš, tak si zavolej na personální, tam ti řeknou víc. Řeknou ti jestli jsi udělal a samozřejmě ti řeknou i jestli jsi je neudělal. Co se týče žádosti o místo, tak tu si už snad podal dávno - jinak bys asi neabsolvoval psychotesty. Když splníš fyzické testy, psychologické vyšetření a zdravotní prohlídku, tak jen čekáš až se personalista ozve. Pokud chceš, můžeš si i zavolat sám. Jako mi ti tu těžko podáme konkrétní informace, když nejsme personalista, pod kterého spadáš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KIWI 15:38:48 05. 09. 2012
default.png
Nikdo nevi?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio