Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lukáš Heinz k situaci u policie na ČT 24 (REDAKCE)

Lukáš Heinz k situaci u policie na ČT 24
Lukáš Heinz na ČT 24
Foto: Studio ČT 24

Přinášíme televizní záznam ze Studia ČT24, ve kterém najdete vystoupení šéfredaktora nezávislého profesního serveru Policista.cz Lukáše Heinze. Ten byl požádán o komentář k současnému dění u policie - k reformě policie, rošádě na postu policejního prezidenta a také ke snižování počtu policistů.

Autor:
Publikováno: 14. 09. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VLKISEK 15:44:44 14. 09. 2012
default.png
Červíček je obyčejný šmejd, který do televize mluví jedno a koná druhé. Do televize tvrdí jak zredukuje počet lidí ve vedoucích funkcích a jak policisté na ulicích nebudou přicházet o peníze. A výsledek? Včerešího dne na většině MOP v Praze posbírali volné tabulkové místa. Nám 4. Stáhnou to opět pod sebe, zruší je a budou se bít na prsa kolik funkcionářů bylo propuštěno. Potom dá návrh vládě, aby policistům vzali 4 procenta. My na MOP v Praze nemáme ve všech směnách ani 2 hlídkové, takhle si představují zajistit bezpečnost občanům. Je to banda hovad, včele s tímto tajtrlíkem. A ti co podepisovali petici za Vondráška by se měli stydět, to je další kašpar. Místo aby vyházel lidi ze škol, kterých je v hodnosti kapitána jak máku, tak pořádá nesmyslné školení, které si ovšem musí zasloužit poté, co úspěšně složí test, který je špatně sestavený, kde je plno otázek, jejichž odpovědi jsou v lepším slova smyslu diskutovatelná, otázka je, jestli to přezkušování je vůbec zákonné. Nemám slov a pomalu ale jistě odcházím do civilu, co je moc to je moc

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 15:12:25 14. 09. 2012
default.png
1)Nesdílím názor, že policie je reformovatelná za tohoto stavu managmentu a stavu financí

2)To zdali Červíček je schopný či neschopný ukáže doba.I kdyby byl schopný, bude mít celou dobu jeden škraloup a tj. jmenování. Já mám jiné představy o morálně volních a odborných znalostech pol. prezidenta, obzvlášť podivuhodná kariéra a pohádka o tom, že na rozhodování měl hodinu, kdy slušný člověk by funkci po odvolání Lessyho, prostě nevzal. Lidi kterými se obklopil či v minulosti spolupracoval, už vzbuzují taky otázky(při pohledu na GIBS úsměv a strach).I když fakticky musím přiznat, že je to mediální obraz nikoliv praktická zkušenost, osobní zkušenost, ale dík ani ji nechci poznat.Praktické zkušenosti mám jenom z našeho kraje a ty jsou hodně tristní a proto, když člověk tady poslouchá názory některých kolegů, zejména z Prahy, má kolikrát otevřené ústa a zírá co někde jde či nejde a u nás je nepředstavitelné.

I kdyby byl poněkolikáté schopný, na krajích zůstavají staré struktury i poměrně mladého vzhledu, kteří opakovaně ukázali, že policisté ve výkonu SKPV a na obvodních odděleních jsou pro ně nicota, počítají se jenom honiči bez studu a hany.
Z Prahy třeba na Moravu je hodně daleko, aby někdo korigoval co Červíček hovoří a slibuje a zde to někdo naplńoval v praxi(nakonec barevné grafy, statistiky snesou úplně všechno).
To už nehovořím o jedincích, kteří se stěhují za svým politickým guru v pozadí, nebo když někomu není stydno bez rozmyslu vzát policistům neoprávněně část mzdy a vystavit je třeba ze dne na den ztrátě životních jistot a následně si nechat vyplatit statisicové odměny, za to, že jim ty peníze vrátí, to je pro mne nepochopitelné a opovrženihodné.

Jediné co tak můžu, tak držet mu palce, v práci hubu, ale je to většinou lidská blbost a hloupost většiny slušných policistů, protože s těmito falešnými představami o spravedlnosti a zákoně a službě pro občany k této policii šli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:07:31 14. 09. 2012
Andras.jpg
Vystoupení za 1-. Horší již je fakt, že policie ČR tu je již přes 20 let, a za tu dobu se reformovala nespočetněkrát, a pořád není efektivně zreformovaná:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:42:55 14. 09. 2012
honzad..jpg
Zaplatpanbuh ze konecne nekoho v televizi napadlo pozvat a ptat se taky nekoho jinyho nez obvyklych funkcionarskych hlavounu, ktery rikaj rok za rokem porad totez.... Jen houst a vetsi kapky! :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio