Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Plasťák s puncem hand made (REDAKCE)

Plasťák s puncem hand made
Kydexový hand made
Foto: Marek Šustáček

Mnoho lidí předpokládá, že době šikovných rukou a řemeslné zručnosti odzvonilo. Výrobkům z továren, vyráběných těmi nejmodernějšími technologiemi se prý nic nevyrovná. Zvláště pak, pokud se jedná o výrobu z plastických hmot. Jak jsem se ale měl možnost přesvědčit, i v době stříkaných plastů, umí šikovné ruce vytvořit výrobek, který se vyrovná špičkové tovární kvalitě a v mnohém jí i předčí.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 25. 09. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 22:25:41 02. 10. 2012
Lukas Heinz.jpg
Zbraň drží i bez pojistných pásků. Kontakt na člověka, který pro mně pouzdro na DUTY vyráběl je JakubMarx@seznam.cz Zkus se s ním domluvit na výrobě pouzdra dle vlastních požadavků

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEDICVAC 17:38:44 02. 10. 2012
dedicvac.jpg
Dobrý den Lukáši,
také jsem šťastným majitelem uherskobrodské DUTYny a problémy se sháněním opaskového pouzdra na tuto zbraň moc dobře znám. Chtěl bych se zeptat, zda v recenzovaném pouzdře zbraň drží i bez pojistných pásků. Já jsem nakonec přistoupil na klasiku jménem Dasta 201, ale pravděpodobně menší velikosti. Zbraň nelze tasit narychlo. A když ano, podstatný kousek ssebou vezme i kalhoty, na které je pouzdro právě připevněno, což je zvláště pro pány značně nepříjemné. :D Proto se snažím získat informace o dalších pouzdrech, které jsou na trhu. (Nebo se dají vyrobit doma. :D )
Díky za odpověď.
VD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio