Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Larry DePrimo, polda se srdcem (REDAKCE)

Larry DePrimo, polda se srdcem
Larry DePrimo a muž kterému pomohl
Foto: J.Foster

Nedávno obletěla svět fotografie newyorského policisty Larryho  DePrimo, jak pomáhá nasazovat ponožky a boty bezdomovci přímo na Times Square. Tento moment zachytila na mobilní telefon turistka Jennifer Fosterová, která jej potom umístila na web newyorského policejního úřadu.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 02. 12. 2012
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STARSKY 23:09:27 01. 12. 2012
Starsky.jpg
No je moc pekné co udělal kolega z new yorku. Nespočítal bych kolika bezdomovcům jsem koupil polévku a nebo koupil půlku chleba s máslem. Nikdo u toho nestal a nefotil to. Mylsí ž e je to pěkně ale není jediný polda co má srdce. Já osobně jich v Praze a i jinde znám dost, (myslím kolegů)
co to tak v sobě mají. A jsem na většinu svých kolegů v ČR hrdý. Jen si to tu nikdo nefotí. Já osobně to tak ani nepotřebuji. Těší me že to tak prostě je. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYINGCZ 22:42:28 01. 12. 2012
DyingCZ.jpg
Lukáši nesouhlasim, takovejch organizací a ,,potřebných" jsou mraky, ty píšeš o tom dát málo, ale to chtěj všichni přece jen málo a pokud to budeš dělat , tak budeš mít prd, ať se stará vyšší třída (můžou to brát jako odpustky), ale chtít to po obyčejnejch poldech je zhovadilej humanismus dnešní doby, sami máme málo! To je jako s lidma v Africe, myslíš, že jim finanční pomoc vážně pomáhá, niko-li ti lidé umí jen natahovat ruku, ale oni by si měli naučit pracovat a nemnožit se jako králíci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 21:28:09 01. 12. 2012
Lukas Heinz.jpg
Chválím. Kdo by náhodou měl doma zbytečné zimní oblečení, tak v Holešovicích máme objekt Armády spásy. Stačí se zastavit

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu J-WAYNE 21:13:50 01. 12. 2012
J.Wayne.jpg
Nevidím na tom zas tak nic neobvyklého.. také jsem věnoval cizinci bez bot své služební a několik zimních služebních ponožek k tomu :)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio