Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zájem o práci u policie a můj průšvih.

Dobrý Večer(Den).Mám zájem se stát policistou.Je mi 19 let.Jsem vyučený a brzo budu mít i maturitu.Celý můj krátký život přemyšlím co bych mohl dělat.Po dlouhém tápání jsem dospěl k závěru ,že toto zaměstnání bude pro mě to pravé.Jsem naprosto klidný člověk.Jsem slušný a zdvořilý a nebojím se zasáhnout. Vždy jsem byl ten co se snažil jako jeden z mála pomáhat a podat pomocnou ruku(Šikana,Napadání,Baba co hodila znak na přechodě a neměla sílu vstát).A ted k problému.Kolem listopadu jsem rušil noční klid.Byl jsem v opileckém rauši.Při zadržení hlídkou PČR jsem na tykačku policisty (mladý floutek) tyknul nazpátek následovala pěstí na mojí tvář.Pak jsem skončil na CPZ A ráno mě pustily.Policista dělal mrtvého brouka.Věc jsem dále neřešil(GIBS)řekl jsem si je to mladá trubka a ulítla mu ruka.Vše bylo řešeno v přestupkovém řízení jako rušení nočního klidu.Policie si ve výpovědích vymýšlela a lhala.Toto chování mě ještě v mém zájmu utvrdilo a chci se stát lepším než byli oni.Řikát pravdu a ctít slogan pomáhat a chránit.Ptám se jakou mám šanci u policie.Díky tomuto průšvihu s Nočním klidem.Jsem schopný proto udělat cokoliv.Děkuji všem policistům co si toto přečtou a dají si práci s odpovědí.S pozdravem Honza.
JENIK7 :: Datum založení: 27. 02. 2013 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JENIK7 21:08:46 07. 07. 2013
default.png
Děkuji všem policistům za objektivní názory. Zájem o policii u mě pořád je. Ceman: Myslel jste to jako ironii? Já vážně rád pomáhám lidem. S pozdravem Jan.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARBAREK 12:58:53 30. 06. 2013
default.png
Doporučuji počkat až dospěješ, v 19 letech nemáš zcela jasno a budeš občanům jen pro smích. Sloužím jen 4 roky a jsem trochu starší, ale když přijede na oznámení duo z mateřské školky se zbraněmi, tak je to ještě dobré, ale jak otevřou ústa, tak pak teprve nastává katastrofa. To že jsi dostal přes hubu je správné, protože jen to platí na drzouny, co si myslí, že si na policistu budou dovolovat. Již mnohokrát jsem se přesvědčil, že jen toto je uklidní a začnou policistu respektovat. To je totiž to jediné, čeho se lumpové, zloději, feťáci a jiní bojí. Zákona se nebojí nikdo z nich. Ze zákona má respekt jen slušný občan, a toho potkáš leda, když ho někdo okrade, nebo když mu budeš muset dát pokutu za to že nesvítil. Na karierní růst můžeš zapomenout, protože se u policie dostaneš na 4 TT a tam skončíš (to je 16 800 čistého)ale to si musíš po ZOP 4 roky počkat. Tak s chutí do toho, ať všem ukážeš jak budeš pomáhat a chránit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 12:50:32 30. 06. 2013
Andras.jpg
ANDRAS [2013-06-30 12:48:31]:
pardon, jsem se přepsal, patří tam 361, ale všichni se dovtípí, ze se jedná o Z o služebním poměru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 12:48:31 30. 06. 2013
Andras.jpg
§ 14 odst. 2 písm. c) z. č. 261/2003 Sb.:

bezúhonnost:
který byl v posledních 5 letech pravomocně uznán vinným z přestupku nebo jiného správního deliktu, je-li jednání, kterým spáchal přestupek nebo jiný správní delikt, v rozporu s požadavky kladenými na příslušníka

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 19:51:39 29. 06. 2013
default.png
Trochu mi připomínáte spot z náborové kampaně z.r. 2007/2008. Pokud to opravdu myslíte Vážně, nikdo Vám nebrání, aby jste se přihlásil do přijímacího řízení. Tady Vám těžko někdo řekne na základě Vašeho sebehodnocení jestli Vás přijmou. Veškeré info najdete na stránkách PČR. Pokud skutečně jste takový člověk, tak z Vás budou mít v náborovém středisku určitě velikou radost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 00:52:56 28. 06. 2013
default.png
Dobrý večer. Věnujte se několik let jinému povolání nebo studiu, nedělejte nikde bordel, sledujte dění v policii, zajímejte se o právo, nakonec po několika letech přehodnoťte postoje a i situaci, kterou popisujete, a jako poslední věc teprve zvažte, zda opravdu ještě chcete k policii a zda ona může chtít vás. Protože podle toho, co píšete, se domnívám, že pro váš vstup k policii není vhodná doba. Tím se nemusíte cítit nijak dotčen. Prostě jsem vyjádřil svůj názor na základě vašich informací, což jste od návštěvníků tohoto fóra musel očekávat. Hlouběji vaše ideály, postup policie ani váš skutek tady rozebírat nehodlám. Takže hlavu vzhůru a jednat pro teď i pro budoucnost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio