Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zápas dvou těžkých vah: Bradáčová vs. Martinec (REDAKCE)

Zápas dvou těžkých vah: Bradáčová vs. Martinec
Martinec oznamuje svou rezignaci
Foto: Policejní prezidium

Vrchní pražská státní zástupkyně a známá bojovnice proti korupci se údajně tvrdě pustila do šéfa ÚOKFK  Tomáše Martince, protože na ni měl údajně "ušít případ", aby jí zkompromitoval. A postupně se, i díky vyjádření ministrů spravedlnosti a vnitra, celý spor dostal do hry s nulovým součtem - tedy kdo s toho. A vyhrála Bradáčová.

Autor: redakce
Publikováno: 24. 04. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 23:49:07 26. 04. 2013
dax.jpg
VONSTENBERG [2013-04-26 07:17:13]:
Na rozkladu a v podstatě zrušení PČR se systematicky pracuje již od 89 a mezi celou plejádou likvidátorů zcela jistě vynikají mimo jiných hvězdy pánů Sokola,Rumla,Langera a teď i Kubiceho. Z vojensky organizovaného ozbrojeného sboru se stala v podstatě firma - jakási lepší bezpečnostní agentura v moci vládních gaunerů se všemi firemními znaky (zaměstnanci,vedoucí,manageři a kšeftaření všeho druhu a podob.) Tomu zákonitě odpovídají i vztahy uvnitř takové firmy, nesmyslné psudostatistiky a výmysly všeho druhu) tady už není na místě se čemukoliv divit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ONDRA-S 10:49:57 26. 04. 2013
Ondra S..jpg
http://www.novinky.cz/krimi/300286-sousedem-bradacove-v-harrachove-je-muz-stihany-za-korup...

Pokračování.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VONSTENBERG 07:17:13 26. 04. 2013
default.png
Catani má pravdu, že se Kubice za PČR nikdy nepostaví je snad každému jasné z jeho postojů, ale pokud se budeme řídit "judikaturou" vytvořenou jednotlivými ministerstvy, jak si vykládat zákony, tak nás můžou rovnou zrušit. Je to to samé jako pseudostatistiky a poslední výmysly, neboť MF nekáže vybírat daně, tak policejní orgán musí před přibráním a proplacením znalce ověřit přes internet, zda tento není na černém seznamu neplatičů DPH....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:57:07 26. 04. 2013
default.png
HONZAD [2013-04-25 23:07:50]: Mohl by jsi mi v mém příspěvku ukázat, kde jsem něco v tom smyslu napsal, že jako věřím Bradáčové?

Napsal jsem jen, co vím o policejních managerech a jejich jednání. Kdo je Bradáčová nevím, jenom píšu, že si zřejmě nenechala nakadit na tykev a dopadlo to pro managery firmy špatně, jako ostatně všechno, kde jsou s někým v nějakém sporu. Dokonce s i kolegou, co mydlil jasně nepřiměřeně zdechlinku Jauvajsovou tonfou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:18:55 26. 04. 2013
dax.jpg
HONZAD [2013-04-25 23:07:50]:
Moc podrobně do toho nevidím, ale tady bych si na Honzu D i vsadil. Také mi cosi říká, že český Catani Bradáčová je uměle vládními gaunery vytvořená legenda a nafouklá bublina prezentovaná již notně nasr..ému davu. Bylo by moc hezké se mýlit ale policejní nos starého zbrojnoše mě nějak divně svrbí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:07:50 25. 04. 2013
honzad..jpg
hammere, ne ze bych se chtel zastavat Martince, to ani nahodou, ale Bradacova rozhodne neni zadna vyhra, probuh.. Ty te legende o ni veris?? Osm let byla sefovou pres terst na KSZ v usteckem kraji... v Kraji, ktery se v poslednich deseti letech stal synonymem korupce, kde mafiani a politici uz ani nenamahaji predstirat ze spolu nepecou, v kraji ktery je znam i v Bruselu jako cerma dira na prachy, v Kraji, kde mistni krajem zrizena zdravotnicka firma kupuje medicineske masiny bezne za pul milirady - dvakrat tak draho, nez se bezne prodavaji, v kraji, kde kzady zna kazdeho ... Jmena mafianu - vrecholovych politiku kteri tady delaji svoje ksefty jsou napric stranama a .... tady na tom sedela na jednom z nejvyssich postu zodpovedenm za vymahani prava!! A pak staci jeden rath a je z ni uzasna bojovnice proti korupci? Smesne. A me udivuje ze tehle urban-legend kterou vytvari ona o sobe a media, ze ty tomu veris :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:27:28 25. 04. 2013
default.png
tak todle doporučuji...

není dne kdy politici diktují co a koho má policie stíhat, není dne aby nenařizovali, který blízký manager té a oné strany bude odvolán a jmenován a vedení policie v zastoupení vládnoucí strany jim v tom jde krásně na ruku

není dne kdy vedoucí manageri háží podřízené jenom kvůli tlaku politiků ubohým médiím - viz. včerejší šéf dopravky a vyjádření k postupu policistů na D1

Ale todle je už je opravdová špička, ministr vnitra naznačující, že výklad zákona včetně judikatury budou dělat ministři a politici nikoliv soudy a budou nařizovat policii co stíhat může a co ne.

http://www.novinky.cz/domaci/300250-kubice-chce-ukoncit-spory-policie-a-ministerstva-finan...

Neskutečné, kdybych měl něco napsat k tomuto člověkovi, tak by mne museli zavřít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:30:25 25. 04. 2013
default.png
Můj názor: vzhledem k tomu, že únik utajovaných informací z nejvyšších policejních míst provázel celou mou dvacetiletou službu u četnictva aneb jeden průser našich vašnostů za druhým a nikdy se nikomu nic nestalo, vůbec se nedivím, že si tihle všemocní zkusili svoje praktiky i na Bradáčovou. A padli na kosa, jako posledně Lessy s Vaňkem. Jsou jako Barcelona ve fotbale: dokud proti nim hrají ustrašená stádečka podřízených, jsou machři, jakmile se ale někdo nedá, jsou vždycky v řiti.

O těch super výsledcích v policejních statistikách toho všichni víme myslím dost, abysme věděli, jak se takové super výsledky dělají. Pokud se něco podařilo dotáhnout do konce co se týče nějaké korupce (prtože národ už byl obstojně nasraný a další revoluci oni nepotřebují tak někoho nechali padnout), tak jedině to, co těmhle mamlasům jejich kolegové mafiáni dovolili.

Bradáčová se teda zviditelňovat nepotřebuje, ta je viditelná až moc.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VONSTENBERG 11:15:41 25. 04. 2013
default.png
Můj názor: Paní JUDr. Bradáčová se potřebovala zviditelnit, přeci jen VSZ budou rušit a v TV se již moc neobjevuje... Její nenápadná poznámka čirou náhodou zachycená mikrofony mne opravdu rozesmála, hlavně u kauzy ve které figuruje její "bývalý" manžel... Na druhou stranu si nedělám iluze ani o vedení ÚOKFK... Co je nejtragičtější, že opět, pro osobní zájmy utrpí pověst státních zástupců a PČR. A tomu nepřispívají otevřeně propagované postoje nadřízených, zejména Zemana a Blažka. Proč, stejně jako v civilizovaných zemích nemohou sdělit, ano, jsou to závažné informace, ale musíme vyčkat do řádného prošetření věci. Tečka. Prostě jsme stále právně banánová republika, která snižuje sama svůj kredit... Hanba nám

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio