Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ministr Pecina chce nárůst počtu příslušníků i rozpočtu rezortu (REDAKCE)

Ministr Pecina chce nárůst počtu příslušníků i rozpočtu rezortu
ilustrační
Foto: redakce

Dne 12. července 2013 se nový ministr vnitra Martin Pecina setkal s vedením policie v čele s policejním prezidentem plk. Martinem Červíčkem. Ministr představil svoji vizi vedení resortu vnitra a ubezpečil představitele policie o podpoře jejich práce.

Autor: redakce
Publikováno: 17. 07. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BJ 11:08:33 02. 08. 2013
default.png
Víc policistů , může mi někdo říct k čemu ? Aby mohlo být víc koordinátorů, velitelských pozic jejich sekretářek atd.
Je potřeba investovat
1) Do lidí: vzdělání a rozvoje nás výkoných ( to je cesta k sebejistotě kterou poslední dobou moc nevidím)
2) Do vybavení: bez kterého bohužel v dnešní náladě ve společnosti některé TČ prostě neprokážeme a přitom leží ve skladě dokud neprojde záruka.
3) Do spolupráce , státní zástupce obtěžujeme, lékaře přetěžujeme, orgány měst nezajímáme a přitom je to jenom o komunikaci.
Máte vizi, fajn, je k ničemu, přestěňte krafat a začněte makat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:50:29 29. 07. 2013
default.png
"Dne 12. července 2013 se nový ministr vnitra Martin Pecina setkal s vedením policie v čele s policejním prezidentem plk. Martinem Červíčkem. Ministr představil svoji vizi vedení resortu vnitra a ubezpečil představitele policie o podpoře jejich práce."

Tak to abys věděl, jak přesně to bylo myšleno. Kdyby jsi to třeba nějak nepochopil, tak ubezpečil představitele policie (a to nejsou jaksi řadoví) o podpoře jejich práce. Ne řadové o podpoře jejich práce. To je sakra velký rozdíl. Protože práce představitelů policie je kydat blbosti, kdežto práce těch dole je nějak zachraňovat co se ještě dá a jde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZELENA-SVESTKA 11:55:54 28. 07. 2013
Zelená švestka :-).jpg
Navýšení počtu policistů na ulicích se jim nikdy nepovede. U nás zrušili 2 tabulky (1 rádoby koordinátor na ÚO a 1 PIS) a pro tyto lidi se našla ihned tabulka ve výkonu na SKPV a dělají to co předtím.
Tedy imaginárně snížili počet policistů v nevýkonném sektoru ale reálně snížili výkon, neb právě tyto tabulky jim dali. A tak je to všude.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio