Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Muž dostal od soudce povinnost netradičně se omluvit policistům (REDAKCE)

Muž dostal od soudce povinnost netradičně se omluvit policistům
Znak místní policie
Foto: City of Cleveland

Zajímavost ze světa: v USA (konkrétně v Clevelandu) soudce nařídil muži, který volal opilý na nouzovou linku a vyhrožoval tamějším policistům zabitím, aby se netradičně omluvil - musí stát před služebnou s omluvnou cedulí. A ne jen tak ledajakou.

Autor: redakce
Publikováno: 05. 09. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 21:09:09 07. 09. 2013
honzad..jpg
probuh a proc bych si bral mundir a sel do ulic? myslis jako treba mlatit lidi, kterui jsou nasrany, ze je v jejich mestech Romaci tyranizujou za pasivniho nezajmu policie? Sorry, to bych fakt nedelal...
Tim ze delas byrice tem mafianum u koryt a vedes u toho svalnaty reci fakt ale zadnou uctu a respekt neziskas. To mi ver..
Ty s tim svym komunistickym smyslenim me fakt nejakou "Pravdou a lasku" nenastves. Dyt ti tvi (chtersjis ze soudruhu) si toho Havla, Dientsbiera, Rumla, Klause, Dlouhyho, Zemana a ostatni z te elity sami vychovali a sami posadili ke korytum aby - zatimco soudruzi z Charty ze sebe budopu delat pred verejnosti idioty - tak soudruzi tu zemi mohli spokojene rozberat, zprivatizovat a rozkrast.
Takze odpakzem na produkt "Pravda a laska" me fakt neohromis.

Jediny cim bys me ohromil by bylo, kdybys zapojil hlavu a pochopil, ze pred 1989 policajti zadnou uctu a respekt nemeli, jen se jich vetsina lidi bala. Bala se jich stejne, jako se predtim bala gestapaka a SSaka. A pokudn oprabdu nejses s to pochopit rozdil meci uctou a strachem, tak ti neni pomoci.

A pokud ses si toho vedom a chces, aby se te lidi bali, stejne jako predtim gestapaku, tak ses ukrapet chyl..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 19:50:06 07. 09. 2013
dax.jpg
Pitris - Honza D je v pohodě, ten jistě nic nebere. Někerým stačí demagogie,jediná svatá pravda o všem co hlásají a hlavně detailní naprostá znalost veškeré policejní práce před kotrmelcem 89 a samozřejmě v současnosné době.
Bylo by jistě velice zajímavé a poučné, obléknout Honzu D do mundůru a poslat ho na ulici, aby nám všem,kteří jsme to ještě nepochopili, předvedl jak se má získávat úcta a respekt policisty zvláště v dnešní rozvinuté mafiansko-kapitalistické společnosti. Myslím, že by Honzik D brzo vystřízlivěl. Tito bojovníci se ohánějí svobodou,demokracií a všemožnými lidskými právy, ale dodržovat zákon, ctít a respektovat pokynů a výzev policistů to už né, to už je pro ně buzerace a už to jsou pohuňkové. Nic nového pod sluncem, rozdíl je pouze v tom,že bohužel dnes mají tito "demokraté" a "svatopravdohlásači", zelenou a i proto jsme tam kde jsme.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITRIS 17:21:09 07. 09. 2013
default.png
honzad: co bereš? musí to být kvalitní matroš jak sviňa :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:13:25 07. 09. 2013
honzad..jpg
santiago: :-)))
"Prostě jen nepochopil že ten film ukazuje a učí mladé četníky to, že podezřelý může být kdokoliv ať je jakkoliv oblečen."
ahhhaaaaa takze zadny scenar a schemata! :-))) Oni to nataceli uplne nazivio a zrovna uplne nahodou tak zastavili jeptisku? A ta mela zgruntu novou fordku! :-)))

A pred rokem 1989 stat (rukou slozek SNB) nesikanoval jednotlive verici i cirkev jako takovou... Ty tisice lidi v kriminalech (ci zneuziti psychiatrie treba v pripade Augustyna Navratila) to se nikdy nestalo, co? Az tady bude zase ten chytrolin dax psat neco o vymyslech ustru, tak ja bohuzel na ropdzil do vas jsme rocnik, ktery si to zive pamatuje, videl a zazil ty verici koncit v kriminalech, nektere znal osobne ..... a v tom isntruktaznim filmu je teda jkeptiska v nove fordce uplne nahodou :-))))

Ty woe, ty si spadl z visne, nebo ti bylo v roce 1989 pet let a tvoje rodina zila na Marsu? :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 12:41:39 07. 09. 2013
default.png
K článku jen že vynikající přístup soudce. Levnější pro stát a účelově výchovnější než kdyby ho poslal do lochu kde by se učil nové tipy a triky..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 12:40:31 07. 09. 2013
default.png
DAX [2013-09-06 23:55:39]: HonzaD je prostě toho názoru že jeptiška před rokem 89 si prostě klidně mohla dovolit nového forda a není to vbc divné ani podezřelé. Prostě stačí aby kdokoliv měl na sobě hábit mnicha či jeptišky a prostě automaticky musí být v pořádku. HonzaD prostě jen nepochopil že ten film ukazuje a učí mladé četníky to, že podezřelý může být kdokoliv ať je jakkoliv oblečen. Bohužel to holt není pro myšlenkové pochody teoretiků. Stejně jako to není pro myšlenkové lidi že by bohatě stačilo kdyby prostě s policií spolupracovali a nekoukali kde poldu ochcat nebo ojebat. Všichni totiž mají máslo na hlavě. Já ikdyž jsem nebyl u sboru nemohl jsem si na přístup policie nikdy stěžovat. Krom jednoho případu kdy to byl blbec a toho zase umírnili jeho kolegové. Takže opět skvělý přístup. Přitom stačí pozdravit, zeptat se jaká je služba a ukázat všechno co chtějí. Dělají a děláme svou práci za kterou jsme placení to spoustě krátkozrakým vysoce erudovaným teoretikům a znalcům policejní práce prostě uchází..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 12:08:08 07. 09. 2013
honzad..jpg
Nojo daxi, jenze tady je jeden problem. Tys jeste nepochopil, ze vy nemate zadnou uctu a respekt verejnosti (a ani soudcu) jelikoz vam jeste nedoslo, ze buzerace (a treba jeptisek) je sprosta zvule a vy plnite roli pohunku papalaskych.

A kdyz zadnou uctu a respekt nemate, tezko to pak vymahat a tezko se vam pak za neco omlouvat.

Az vam to jednoho dne dojde (jako ze dle tve reakce zatim nedoslo), ze nemate zbytecbne buzerovat (treba jeptisky) a nemate se chovat jak pansti pohunkove, kteri ty dole buzerujou A PRED TEMA NAHORE SE KRCEJ, tak treba postupem casu tu uctu a dobre jmeno mit budete jak u verejnosti, tak u soudcu. A pak teprve bude cas i na to, aby soudci udelovali ty tvrde tresty...

Ale ta zmena musi prijit od vas. Zatim zjevne neprisla.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:55:39 06. 09. 2013
dax.jpg
Nádhera a pohlazení po staré policejní duši. Copak nám na to, ale asi řekne náš svobodomilný demokrat Honza D? Co ,takhle ,že by se on a jemu názorově blízcí komunistobijci a odsuzovači všeho před kotrmelcem 89, zasadili o to ,aby to tak bylo i u nás. USA je přeci náš ( jejich) vzor největší. Plkat nesmysly o buzeraci a brutalite SNB při silniční kontrole jeptišky v účelově zplodilém rádoby poučném filmu pro školy od všeználků a jedině pravdivých vykladačů z USTR to ano, ale tvrdé tresty za vyhrožování a urážení policistů (jako v USA, Německu a pod.) to už ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio