Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

zop praha místo brna

Ahoj kolegové! Pomalu se blíží můj nástup na zopku. Jsem z jižních Čech a vypadá to, že budu muset nastoupit do Brna, ovšem Praha je pro mne mnohem výhodnější, hlavně co do vzdálenosti a dostupnosti(1.5 hodiny autem oproti nějakým 3.5 hodinám). Chci se proto zeptat, jestli lze podat nějakou žádost o umístění do Prahy, případně jaké jsou šance na kladné vyřízení, kam podat,atd. Děkuji všem, co odpoví a poradí.
MATEJO :: Datum založení: 02. 10. 2013 :: celkem 19 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VACATO 15:14:43 03. 10. 2013
default.png
Cole - cekej na personalistku, ozve se ti, nebo ji zavolej sam. S tou Prahou volej skolacce, drzim palce ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COLE 22:58:32 02. 10. 2013
default.png
Ahoj, prosim tě, můžu se zeptat jentak pro info, kdy jsi dělal poslední testy ať už to byli zdravotni nebo jakýkoliv prostě ty poslední. Co následovalo po tom? A za jak dlouho? Čekám na výsledky zdravotních ( mých posledních testů) tak jsem zvědavý co mě čeká a rad bych nastoupil co nejdřív. Vzhledem k masivnimu naboru, kdy myslíš že bych mohl být přijat? Děkuju ti, a k tomu tvému problému. To je nic moc když to máš takhle daleko. Bohužel jsem zelenáč jako ty takže ti neporadim ale určitě se tu najde někdo kdo ti poradí. Hodně štěstí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio