Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

info o fyz.testech

Dobry den, pred nedavnem jsem se prihlasila k policii, statni. Cekaji me psycho testy a pokud vse bude o.k. tak i fyzicke. A k nim bych mela nekolik dotazu. Je moznost pokud bych poprve neuspela testy opakovat? U kliku: jsou to jen panske kliky nebo i damske? Dekuji Vam za vase odpovedi, pokud tedy nejake budou: -)
JANA29 :: Datum založení: 10. 10. 2013 :: celkem 18 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:10:28 11. 10. 2013
default.png
CHIP [2013-10-10 19:24:41]: Já se aspoň netvářím, že mi nejsou k smíchu lidi, co do něčeho jako služba u četnictva jdou, neumějí si nic zjistit na veřejně přístupném netu a už vůbec nemají ánung o čem je sport.
Navíc nikomu bych nedával rady typu: měsíc před fyzickými třikrát týdně cvič, aby jsi prošel přes dva kotrmelce.

Teď beze srandy: ten, co se mnou slouží, je pro mě svatý. Musím ho chránit, on chrání mě. Když byť i jen pomůžu nemehlu, co na to nemá, k policii, dostanu to zpátky i s úroky v podobě právě takovéhohle parťáka anebo velice snadno můžu spoluzpůsobit průser někomu jinému včetně toho ojebávatele fyzických. Nejsem katolík, ale mám svědomí a mám pořád myšlení poldy. Pro policii jsou takoví lidé dehonestující (ovšem jen malinko a nevýznamně), pro všechny okolo ale nebezpeční. Právě ty by jsi to mohl a měl vědět. Ty by jsi neměl tyhle kreaturky pouštět, pakliže ti není jedno, že s nima nemusíš sloužit. Věř tomu, že spoustě četníkům v terénu takovou politikou děláš hodně těžkou hlavu. Za ty prachy takový pakec a ještě takového parťáka, to je co služba to nervy tři hodiny před ní.

Fyzicky zdatný jedinec je zdatný i psychicky, ve zdravém těle zdravý duch. Zdechlina je zdechlina i myšlením. Nevidím jediný důvod, proč takovým napomáhat do uniformy. Ty ano?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STENLI 23:15:16 10. 10. 2013
default.png
Četl jsem, že vyběrovým řízením už teď projde jen 1 z 8 . Tak to si nedovedu představit, jak chce policie získat 1 004 nových policistů. Ale samozřejmě zpřísnění testů je jen a jen dobře.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:24:41 10. 10. 2013
Chip.jpg
No, po delším výlevu snad nějaké racionální informace. Fyzické testy je skutečně možno opakovat a to i vícekrát. Občas u nás neúspěšní žadatelé opakují testy hned příští týden. Pokud člověk například uklouzne při člunkovém běhu a má čas 12.8 vteřiny, místo 12.6. je to docela v pořádku, ale pokud někdo spadne na čumák při desátém kliku a kilometrový běh mu trvá deset minut, tak se jedná o zbytečné otravování a zahlcování instruktorů služební přípravy, které se takovému "votravovi" určitě vrátí při pečlivější kontrole prováděných cviků.:-)
Fyzické testy skutečně nejsou nijak složité a při mírně svědomité přípravě na testy, prováděné alespoň 3 x týdně po dobu jednoho či dvou měsíců je zvládne i ten nejméně sportovní moula. Proto vás všechny prosím, choďte k nám na testy až když jste připraveni! Ušetříte práci nám i sobě! P.S. Pokud jde o kliky, jedná se o pánské neošizené.
P.P.S: No a na závěr ještě jedna jobovka pro žadatele, jejichž koníčkem zrovna není sport. Je vysoce pravděpodobné, že od příštího roku vstoupí v platnost nové a náročnější fyzické testy. Má se vrátit Cooperův test (12 minut běhu) a sestava s tyčí. Navíc se zvyšují požadované limity ve všech disciplínách na minimálně 40 bodů. Prezidium v tom nemá ještě jasno, ale pravděpodobnost nových testů je vysoká...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:57:39 10. 10. 2013
default.png
Psycho testy že tě čekají? Hm, už jen ten dotaz svědčí, že budou problémy. Tohle strejda Google našel za dvě sekundy:

http://www.policie.cz/clanek/posouzeni-fyzicke-zpusobilosti-uchazece.aspx

Opakovat fyzické můžeš možná teoreticky furt dokola, nebo když se dobře namaluješ, dobře hodíš očičkem, zavrtíš prcinou na instruktora, atd, tak ti to třeba i napíše, ale čím pak budeš vrtět na stokilového chlapa na plech na ulici s kusem sklenky v ruce, to netuším. Budeš ho muset zastřelit a hodinu vymýšlet, proč to byla nutná obrana.

Jinak: pokud jako holka nezvládneš fyzické, co tam jdeš dělat? Už tak jsou ty současné fyzické komedie pro děcka, současní čtyřicátníci nebo padesátníci mají fyzičku dvakrát lepší, váží sto a více kilo a když se napijí jak Dáni, necítí bolest. To mu můžeš začít předčítat pohádky tisíce a jedné noci! Třeba usne jak špalek.
Jo, byly tam holčiny, co rovnou říkaly, že se chtějí brzo vdávat, tak pak jo. Pokud neděláš nějaký sport aktivně, nelez tam. Jdeš na smrt.

Už tu byla jedna taková, která málem zařvala s jedním maníkem, na kterého byli dokonce dva, ještě s parťákem. On to byl totiž jejich kámoš!!! Drban teda, ale oni se s takovým kamarádí a on je za to rdousí. Šli mu strhnout kredit a jeho to netankovalo. :)))) Nějaký nový přístup k drbanům, co jsem pryč od firmy s malým F.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SAMALAMA 16:15:09 10. 10. 2013
default.png
Někde jsem četl, že je opakování fyzických neomezené, avšak co si pamatuju tak nám náborářka říkala, že je můžu opakovat pouze 1..:) Jinak kliky jsou samozřejmě pánské;) Na pohlaví ani na věk se nehledí, pravidla stejný pro všechny:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio