Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

nepřijetí - psychotesty

Dobrý den, neprošla jsem u psychotestů k PČR, je možné někde zjistit důvod/y nepřijetí? V dopise mi žádný nepřišel. Zajímalo by mě, kdy mohu psychotesty zkusit znovu, popřípadě kde teď mohu zkoušet přijímací řízení. Vím, že u Městské policie ale nevím, zda třeba u Celní správy apod.? Pokud mi někdo poradí, budu Vám vděčná. Děkuji. Michaela
MICHAELA993 :: Datum založení: 31. 10. 2013 :: celkem 12 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DARKONE 23:42:12 28. 09. 2014
default.png
Dobrý den, důvod či důvody nepřijetí se nedozvíte, v dopise Vám zřejmě jen napsali, že nejste osobnostně způsobilá ve smyslu § 15 odst. 2 a 3 zákona č. 361/2003 Sb., o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů. A to je vše, nic více se nedozvíte, výsledky psychologických testů podléhají poměrně silným bezpečnostním opatřením (krom psychologů a lidí, kterým jste dala souhlas k nahlédnutí do Vašich výsledků se do nich nikdo nepodívá, tzn. ani Vy). Vše ostatní již bylo zodpovězeno uživatelkou petulla.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETULLA PRYČ :: 02:23:41 03. 07. 2014
default.png
Za dva roky. Jinak se muzete pustit do vyberoveho rizeni u jakekoliv dalsi ozbrojene slozky. VSCR, Celni Sprava, BIS, HZS..

.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio