Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Žádost o přeložení v rámci okresu

Zdravím, chci se zeptat jak je to s přeložením do stejné TT v rámci okresu, bylo mi řečeno, že žádost o něj se podává prostřednictvím systému ETŘ. Rád bych se zeptal jestli je to opravdu tak, a kde se dá najít formulář a jestli se dá adresovat určitému kolegovi. Díky
SPITALNIK :: Datum založení: 02. 01. 2014 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ADI 17:54:52 17. 02. 2014
default.png
SOLITAIREE [2014-02-14 21:51:02]: žádost je to poslední co řešíš. Za prvé co musíš udělat je jít si domluvit místo u toho jiného sboru na personální. To bude asi ten největší problém, protože raději naberou nováčka než příslušníka. Pokud mají místo a budou tě chtít, tak tě pozvou na kompletní testy fyz., psych., zdravotní. U jiného sboru se vše dělá znova. Až vším úspěšně projdeš a budeš mít potvrzeno, že tě berou tak jdeš za šéfem s tím že žádáš o přeložení, který ti založí tu žádost v ETŘ a pak už se jen modlíš, aby ti to vedení posvětilo a podepsalo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SOLITAIREE 21:51:02 14. 02. 2014
default.png
Nemá někdo vzor žádosti o přéožení z jednoho bezp sboru do druhého?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ADI 22:56:57 05. 02. 2014
default.png
Ahoj, nechci zakládat nové téma tak to vložím sem.
Prosím jak je to s přeložením do stejné nebo nižší hodnosti od policie k jiné složce (celní, vězeňská, HZS). To, že se musí dělat celé přijímací řízení znova vím, ale co následuje po úspěšném složení fyzických, psycho, zdravotních?
Jde mi o administrativní stránku.
Předpokládám, že je třeba založení Čj., schválení vedoucího, personální štáb a následné schválení ředitelem. Předpokládám, že to bude ta nejsložitější stránka přeložení. :(
Prosím nemáte někdo zkušenost?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAZ3 11:44:42 03. 01. 2014
default.png
zdar, jestli si pamatuji, tak založíš v ETŘ Č.j. a šéf ti to v lepším případě schválí a on to pak posílá dál na personální a ty už se nemusíš o nic starat. Dnes už je jen jeden formulář. Dříve byl na stejnou sl. hodnost a jinou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMI 19:40:33 02. 01. 2014
default.png
Já si myslím, ze se toto děla v personální knize, kdy se automaticky tomuto přidělí ČJ. Ale musí ti to schválit VO a poté ředitel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAVE136 18:29:49 02. 01. 2014
default.png
Ano, je tam na to formulář. Někde jsem četl postup, ale již si ho nepamatuji. (myslím, že si založíš čj....)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio