Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vyhození ze ŠPS

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je kvůli horší fyzické připravenosti možné, abych byla vyhozena od policie při prvním měsíci ve středisku? Začal mě zlobit sval, běhat zvládám, ale jsem hodně pozadu.
JENNY :: Datum založení: 09. 02. 2014 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PADRE 09:12:14 15. 02. 2014
default.png
Ahoj,mohlo by to byt v pohodě, me loni v půlce běhu ruplo v koleni a doktor chtěl, abych minimálně 14 dni byl v naprostém klidu, uhadal jsem to na ortezu, ale bylo to hodně náročný. Na poslední den nám naordinovali "zatezovy den", bylo kolem nuly, cely den jsme byli venku, zopakoval se přijímač, prokladalo se to psychotesty, dělalo se ve družstvech 1000 leh-sedu, 500 shybu, 500 kliku, běhy, pul hodiny se dokola tlacila plně nalozena Octavia, pul hodiny se behalo se 100litrovym vakem s vodou, pul hodiny splh na provazovem žebříku na 5m, opici dráha, střelby, pak zrychleny přesun na cca 5km lesem se zranenym členem (ve spacaku na ramenou nesený), za námi z prezidia chlapík s 58kou střílel, my skakali do lesa...dymovnice, kliky, anglicani...zajímavé to bylo...Necely kilak a neco jsem ubehl kvuli tomu koleni asi za 8min, ale vůbec to nevadilo, chtěli, abychom si sahli az na dno a kvitovali, ze to nikdo nevzdal...Proste když vidí snahu, neměli by mit důvod...BTW od te doby se mi koleno nezlepsilo, není cas na pořádnou rehabilitaci :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 10:17:12 11. 02. 2014
default.png
Když se s nima dohodneš je to v pohodě, jak tu říkají důležité je odstřílet a když přineseš papír od doktora že ti nařídil to a to tak to respektují

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X502 22:29:32 10. 02. 2014
default.png
Záleží jak kde, u nas to bylo těžší, 2x-3x do týdne běh alespoň 8km. Každopadně se za špatnou fyzičku nevyhazuje, jde tam především o tu zbraň. To samozřejmě neznamená, že to někdo sám nevzdá :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPICE 21:39:12 09. 02. 2014
default.png
Ahoj, u nás mělo pár lidí problém udejchat delší běhy, tak jsme je táhli, podporovali vpředu a tempo jednotný. Instruktoři jsou ohleduplní a pokud jim sdělíš, co máš za aktuální "zranění", tak se nemusíš strachovat + tam bude spousta kolegů, co na tom budou určitě fyzicky hůř :) Denně jsou rozcvičky - běh max cca 1km.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 20:38:55 09. 02. 2014
Pim Burger.jpg
To je možná spíše otázka na instruktory a lidi z SPŠ než na fórum...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio