Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Diplomat Ultralight Combat (REDAKCE)

Diplomat Ultralight Combat
Vesta Diplomat Ultralight Combat
Foto: archiv autora

V policejním světě, který se prolíná s světem bezpečnostních služeb lze dohledat různé špičkové technologie. Asi největší rozmach lze vidět na vývoji balistického materiálu. Firma Shield Tech přišla na trh s novinkou, která stojí za zaznamenání. Jedná se o neprůstřelnou vestu označenou jako Diplomat Ultralight Combat.

Autor: John Hawk
Publikováno: 10. 03. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SKCOP 20:45:31 11. 03. 2014
default.png
Práve riešim, akú vestu si zaobstarám do roboty. Aj Shield tech mám v hľadáčiku. Ale takáto forma reklamy vo mne vyvoláva pochybnosti.

"byla otestována na odolnost proti rážím 7,62x25mm Tokarev a 9x18mm MSC Makarov, kdy při testu vesta dosahovala výborných výsledků."
čo reálne znamená reklamný slogan "výborný výsledok"?

"Vesta dále zajišťuje spolehlivou ochranu proti bodno-řezným nástrojům do síly 32Joulů, kdy vesta byla otestována tak, aby splňovala minimálně parametry odolnosti TON 2

Jedná se o laboratorní podmínky kdy je do vesty bodnuto speciálním přístrojem, který dokáže vyvinout sílu větší než by byl schopný vyvinout dobře rostlý pachatel."

Špeciálny nástroj s tupým hrotom (šroubovák), ktorý sa na ulici prakticky nevyskytuje. Nôž je to, čo ma zaujíma. Aké je poškodenie pri seku nožnom? Prejde špicatý nôž pri bodnutí ako maslom?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio