Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dotaz: Může se žena dostat do URNa ( Útvar rychlého nasazení) ?

Mám dotaz jestli PČR nabýrá i ženy do tohoto útvaru.
MARUSIA :: Datum založení: 28. 04. 2014 :: celkem 17 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 13:04:58 06. 05. 2014
john158.jpg
Nesmíte se dívat na americké filmy G.I. Jane a podobné srandy.. i tvrdí makáči to prostě nedají..a to se na to systematicky připravují..ten výběrák je prostě záhul..a to především psychickej..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 11:25:09 06. 05. 2014
Sekta.jpg
Dva roky zpět se přihlásíly na výběrák k ZJ STČK taky dvě ženy..První to zabalila při sparingu a druhá o pár dní později...Věřím, že některá je určitě dostatačně odolná,fyzicky a psychicky...ale nikdy nemůže být na úrovni bojovníka at už na Ucku nebo u ZJ..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 00:00:12 04. 05. 2014
Chip.jpg
Obavam se, ze na funkci radovych bojovniku ne... Navic pri vyberaku vypadne pro zraneni i spousta borcu, takze u zen je vysoka pravdepodobnost zraneni... Ale dve byly u doprovodu letadel.. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio