Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

BIS - příprava a správná volba školy

Dobrý den, rozhodl jsem se - a v takovém případě neexistuje jiná možnost, než naplnit ono rozhodnutí. Hodlám využít svého vysokého intelektu, maximální racionality, logiky a objektivity. Buď jako IT, vyšetřovatel atp. Jenže v jakém oboru využít tyto vlastnosti sám právě nevím - neboť jsem nenalezl žádné specifikace pozičních požadavků služebního poměru s BIS. Mám vysoce rozvinuté analytické schopnosti - proto si myslím, že bych byl skvělý vyšetřovatel... Zde mi jde o to, abyste mi pomohli se správně zacílit a já tak mohl vše vsadit do jedné věci. Kupříkladu - pokud se vrhnu a PC (IT) - bude mít smysl řešit vzdělání bezpečnostních složek - či spíše kybernetická škola... Schválně jsem si nechal rok pauzy (po maturitě) - hodlám ho celý investovat do přípravy. Jen si potřebuji již teď stanovit cíl - nejvíce bych ocenil využití logiky, analýzy atp. Děkuji.
MATESAX :: Datum založení: 29. 05. 2014 :: celkem 12 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VETERAN2 23:29:04 15. 07. 2014
default.png
Začíná mi to připadat, že chovanci cvokhausů v půlce republiky dostali na prázdniny vycházky.
Podle řeči bych tě šacoval tak na budoucího adepta na jaderku.
Teď chvíli vážně. Civil tě zaplatí v IT líp. Pokud chceš do státní správy, logické myšlení ti bude spíš na překážku. Jinak záleží, kam bys k Bisonům chtěl. Řadový rozhodně nevypadá tak, jak píše dupin. Aspoň to tak bývalo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 23:14:00 15. 07. 2014
Sekta.jpg
Cil??co svacinar:-D:-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 22:18:44 15. 07. 2014
default.png
Kdyby to co říkáš byla pravda a ne jen slova do větru, neptal by ses tady takto hloupě. Dokázal by sis informace zjistit sám. Je totiž místo velmi dobře přístupné kde jsou všechny odpovědi na to na co se ptáš.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu A-C-DUPIN 19:35:03 15. 07. 2014
default.png
Nejprve rýpavá: Zvažoval jsi i investici do dobrého psychiatra?

Věcná: Abych nebyl jen za kafrala, tak i několik věcných poznámek. FEM UNOB na v rámci oboru Bezpečnostní management zaměření (modul) kybernetická bezpečnost. Daleko lepší variantou je studium informatiky na MFF UK, FIT ČVUT nebo FEL ČVUT, během kterého se budeš o kybernalitu zajímat minimálně tématem bakalářské a magisterské práce. Pokud bys to dubloval studiem práv nebo mezinárodních vztahů a cizích jazyků (vedle paušální angličtiny i arabštinu, čínštinu a/nebo ruštinu), budeš neodolatelný.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio