Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Psychotesty 16.4.2014 a nasledny kemp

Zdar, chtel bych se s vami (a hlavne s adepty, ktere jeste ceka psychologicke vysetreni) podelit o par postrehu psycha z dnesniho vysetreni v Praze.Ukoly byly zhrubs takto 1)test rychlosti, pozornosti-hledani cerne kulicky vuci bile 2pak byla baterie otazek na iq, matiku, prostorovou predstavivost, doplnovani znamenek,,,,rozepisu konkretneji nize a)doplnovani vhodnych slov, nekdy synonyma, nekdy antonyma b)matika pocitani od nejlehcich po nejtezsi, rovnice o jedne nezname, doplnovani exponentu, docela easy, slo pocitat na papir, zadne slovni ulohy c)doplnovani minus plus deleno krat, opet po zakladni vypocty po rovnice d)doplnovani ciselnych rad e)prostorova predstavivost -kostky a jejich ruzne otaceni-uz ne tak easy f)prostorova predstavivost- doplnovani obrazcu -docela vomrd g)takovej iq vseobecny test H)test pameti-jak cisla tak obrazky. malovani stromu, muzske a zenske postavy, psani dopisu o snu, co se vam zdal a dobre si ho vybavujete, pak byla hodka prestavka.Jo a jeste pred tim,50 slov ci vet a jejich doplneni napr.zidi pro me jsou, kdyz vidim bezdomocvce tak, z ceho mam strrach....Po pauze na obed dalsi osobnostni testy, asi okolo 550 otazek na vse mozne a pak pohovor s psychologem Jinak dulezita vec v zari okolo 22nebo tak se uskutecni Vyberovy kemp v Praze v Hrdlorezich, kde soucasti budou i fyzicke testy a asi hlavne psychotesty v praxi, kde budiu zkoumat nase chovani.Jinak jsme tam byli 4 z toho 2 dali, jedna nedala a u druheho jeste nepadlo rozhodnuti, zvladnute psychotesty jsou vstupenkou na kemp, kde budou mit psychologove slozky k dispozici. kdyby neco tak se ptejte
PAPEN :: Datum založení: 16. 07. 2014 :: celkem 10 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ONDRA93 10:12:44 29. 07. 2014
default.png
Zdravím, nevíte náhodou někdo, jestli se ještě bude nabírat k PČR do Prahy? Měl jsem totiž rok odklad u psychotestů a doba 1 roku mi uplynula 27. 7. 2014.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAPEN 13:35:15 17. 07. 2014
default.png
No kazdopadne jsem se na podrobnosti ohledne kempu ptal dnes na personalnim a tam o tom absolutne nic nevedi, ani to, ze vubec neco takoveho ma probehnout a uz me chteli posilat na fyzicke testy klasicky patek, hlavne tim padem se nabourava nastup od 1.zari, ktery nam byl recen na informacni schuzce.Pani vubec nevedela ktera bije:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 13:03:42 17. 07. 2014
Chip.jpg
Tak to budes na prvnim vyberovem campu v Hrdlorezich...Takova pokusna myska... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAJJ 05:40:09 17. 07. 2014
Dajj.jpg
Ja delala psychotesty taky v Praze, ale vysledek mi rozhodne psycholozka nerekla hned. Dozvedela jsem se po cca 5 dnech od personalistky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAPEN 23:53:27 16. 07. 2014
default.png
Oprava, nadpisu ****16.7.2014****

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio