Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nošení nožů v Německu (REDAKCE)

Nošení nožů v Německu

Foto: wikipedie.cz

V předchozím díle našeho seriálu o legislativě nošení nožů v evropských zemích jsme navštívili Dánské království. Dnes se přesuneme k našemu severozápadnímu sousedovi a seznámíme se s právní úpravou v Německu.

Autor: Petr Klinovský
Publikováno: 27. 07. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KREIMAAN 16:26:00 20. 03. 2018
default.png
bydlim v zapadnim nemmecku a nekdy jezdim za matkou do cz. jednou jsem nevhal v aute nuz cepel z obou stran a vetsi nez 12 cm. a na hranicich me kontrolovaly ten policajt si ho jenom prohlizel rikal jsem mu ze jsem ho zapomel vyndat a tak me pustily a jel jsem dal. asi o 2 mesice nebo mesic me kontrolovala policie v dortmundu a vzali ho sebou udajne je to zakazany rekl jsem to sami ze jsem ho zapomel vyndat a ted po tom vo se to stalo 2 mesice me prisla oznameni s pokutou. je to normaalni ze na hranicich me pusti a v dortmundu me daji pokutu?? furt nechapu ten zakon vzdyt mate i kuchynske noze mate tu dokonce i kramy kde si muzete koupit noze vetsi nez 12 cm. dekuji predem za vysvetleni







zdravim
bydlim v zapadnim nemecku uz dlouhou dobu a za matkou jezdim do cz. jednou jsem zapomel kudlu v aute vyndat a na hranicich ji nasli ten policajt se na ni dival i meril ja mu rekl ze jsem ji zapomel vyndat a nakonec me nechal jet dal bez pokuty. jenze asi mesic zpet jsem mel kontrolu v dortmundu a nasli ji a zabavily a ted me o mesic pozdeji prisla vyzva skrz tohle i pokuta. furt nechapu ten zakon vsak muzete mit i noze vetsi nez 12 cm dokonce tu jsou i obchody kde si je muzete koupit. dekuji predem za vysvetleni







PETR-KLINOVSKY [2017-12-16 09:38:41]:

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETR-KLINOVSKY 09:38:41 16. 12. 2017
default.png
BOMILDA [2017-12-12 11:29:11]: Dobry den, clanek je pouhym prekladem z nemciny,navic tri roky stary. Kazdopadne Vam policie jiste vystavila nejaky papir s paragrafovym znenim a podle toho by se snad dalo neco delat nebo spise zjistit,v cem byl problem.Pokud neco mate,klidne se mi ozvete pres email a ja se podivam primo do zakona.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOMILDA 11:29:11 12. 12. 2017
default.png
Dobrý den, tento víkend jsme v Regensburgu dostali pokutu za držení nože. Jednalo se však o typ nože, který dle Vašeho článku je v Německu povolen. Chci se zeptat, zda je možné se domáhat o neoprávněné vystavení pokuty a chtít vrátit výši pokuty zpět. Předem mockrát děkuji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio